Comencen els moviments de terra en el pas soterrat de l'estació de tren de Mollerussa

Les obres obligaran a tallar el transit del carrer Prat de la Riba durant la pròxima setmana, ja que la maquinària pesant començarà el moviment de terres en aquest costat de la via

Comencen els moviments de terra per construir el pas soterrat de l'estació de tren
photo_camera Comencen els moviments de terra per construir el pas soterrat de l'estació de tren

L'empresa adjudicatària de les obres de construcció del pas inferior que ha de comunicar l'estació de ferrocarril amb la futura estació d'autobusos ha començat avui a fer els primers moviments de terra a la zona. Al llarg d'aquesta setmana, segons han confirmat a l'Ajuntament fonts del departament de Territori i Sostenibilitat, els treballs consistiran en tasques d'esbrossada, explanació, enretirada de mobiliari, execució de murets guia i demolició de part de l'andana del costat nord. L'objectiu és preparar el terreny perquè la setmana entrant entri a treballar la màquina pantalladora que ha de dur a terme la construcció dels murs subterranis del pas inferior.

La col·locació del calaix que conformarà l'estructura del pas inferior un cop s'hagin dut a terme les obres prèvies obligarà a tallar el servei ferroviari durant un cap de setmana que, a falta de confirmació final per part d'ADIF, podria ser el darrer del mes de setembre o el primer d'octubre, segons han informat al consistori fonts del departament de Territori i Sostenibilitat. Així mateix, també estan previstos talls de trànsit al carrer Prat de la Riba durant la pròxima setmana, ja que la maquinària pesant començarà el moviment de terres en aquest costat de la via

El pas soterrat comunicarà la futura estació d'autobusos, que es construirà en la banda de la carrereta de Linyola, amb el carrer Prat de la Riba i l'estació ferroviària.

La Generalitat va iniciar el procés de licitació de les obres de construcció de l'estació d'autobusos, al mes de juny, un procés que està previst que es resolgui pròximament per tal que les obres puguin començar durant la tardor, amb un termini d'execució de sis mesos.

Comentaris