El Consell Comarcal del Pla d’Urgell adquireix una nova furgoneta de transport adaptat

Acte de lliurament de la nova furgoneta al Consell Comarcal del Pla d'Urgell
photo_camera Acte de lliurament de la nova furgoneta al Consell Comarcal del Pla d'Urgell

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell ha adquirit una nova furgoneta per donar servei a les persones que necessiten transport adaptat, un vehicle que permetrà incrementar la capacitat i la funcionalitat del servei. El nou vehicle compta amb una capacitat per a set usuaris i permet l'alternança de persones amb cadira de rodes i sense.

L'objectiu de la nova adquisició és facilitar l'accés als serveis socials diürns d'atenció especialitzada a persones amb discapacitat i persones grans amb dependència que no poden fer ús del transport ordinari i que presenten dificultats de mobilitat 

Els responsable del Consell Comarcal del Pla d'Urgell amb la nova fugoneta adaptadaSe'n beneficiaran les residències, centres de dia de la comarca i usuaris de centres especials d'educació de Lleida però amb residència al Pla d'Urgell. L'adquisició es finançarà gràcies a la col·laboració econòmica de l'Obra Social la Caixa que ha aportat 10.000 euros, un 20% del cost.

Fins ara el Consell comptava amb una furgoneta molt més reduïda que ha acabat quedant petita per respondre a tota la demanda. En els últims anys ha augmentat la necessitat d'aquest servei i s'ha treballat per incorporar aquest nou vehicle per adaptar-se a les demandes de la comarca.

Comentaris