La Colla dels 50 de Mollerussa dóna diners a tres entitats socials de la ciutat per a diferents projectes

El Centre d'Educació Especial Siloé, la residència Can Jaques i la Llar Terres de Ponent són les entitats beneficiades

Colla del 66 lliurament entitats Socials Interior
photo_camera L'acte de donació s'ha fet a la Sala d'Actes de l'Ajuntament

La Colla dels 50 d'enguany de Mollerussa han donat part dels diners recaptats a través de les diferents activitats que han organitzat al llarg de l’any a tres entitats socials: el Centre d’Educació Especial Siloé, la residència per a gent gran Can Jaques i la llar per a discapacitats físics Terres de Ponent.Colla del 66 lliurament entitats Socials Texte

La donació s'ha fet en un acte a l'Ajuntament amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Marc Solsona, i del regidor de l’àrea de Benestar Social i Família, Josep Lavin.

En el cas del Centre d’Educació Especial Siloé, els diners donats es destinaran a la compra d’un teclat electrònic per tal de poder complementar les classes de música dels infants i joves que en són usuaris. Pel que fa, a la residència Can Jaques la donació serà per a la compra de material sanitari mentre que la Llar Terres de Ponent la destinarà a un programa de sessions terapèutiques amb gossos. Responsables de les tres entitats van rebre el xec que acredita la donació de mans dels membres de la Colla dels 50, que es van mostrar molt satisfets de la seva aportació a la ciutat. 

Comentaris