Una trentena de propostes i nous espais en una nova edició de l'Aventura de Nadal de Mollerussa

Des de contacontes a tallers familiars de jocs passant per sessions de maquillatge facial o espectacles, són algunes de les activitats programades

Aventura de Nadal edició 2015 Interior
photo_camera Imatge del parc de Nadal de l'any passat

Del 26 de desembre al 4 de gener obrirà portes la vint-i-setena edició de l’Aventura de Nadal de Mollerussa, un parc d'activitats per a les vacances nadalenques que enguany comptarà amb una trentena de propostes diferents i nous espais. Així ho han explicat l’alcalde de la ciutat, Marc Solsona, i la regidora de Joventut, Imma Casanella, que han indicat que l’objectiu d’enguany ha estat millorar la qualitat del servei als visitants.

Una de les millores ha estat millorar l’accessibilitat redistribuint els espais. Al Pavelló Pla d’Urgell s’ubicarà un nou espai amb les propostes presentades per Ànima de Borinot, que aniran des de contacontes a tallers familiars de jocs passat per sessions de maquillatge facial, entre altres.Aventura de Nadal Presentació

Aquest espai oferirà una activitat dirigida cada dia i a més també acollirà l’espectacle d’animació infantil de la inauguració i el de cloenda. També dins aquest espai es repetirà un taller gratuït de construcció de titelles a partir de roba reciclada a través de l’ONG Humana.

Pel que fa a les atraccions mecàniques, s’oferiran una quinzena d’activitats diferents entre inflables, llits elàstics, autos de xoc, i altres. Així mateix, hi haurà els espais definits per a les manualitats, que anirà a càrrec de l’entitat Colònies Sant Jaume, i per a Ràdio Ponent. 

L’Aventura de Nadal funcionarà cada tarda de 4 a dos quarts de 9, excepte el dia 31 que tancarà a les 8 del vespre i l’1 de gener que obrirà a les 5 de la tarda. L’entrada costarà 4 euros per infant i joves des de 3 fins a 15 anys, ja que els acompanyants no paguen, uns preus que no han variat en els darrers quatre anys.

Comentaris