El conte 'Lo Parrot: el Bandoler' de l'Arreu, el més votat en la calçotada de Mollerussa

Calçotada Popular l'Arreu a Mollerussa
photo_camera Calçotada Popular l'Arreu a Mollerussa

El conte Lo Parrot: el Bandoler, va ser el projecte més votat per als prop de dos-cents participants en la calçotada popular que es va celebrar aquest diumenge al Pavelló de La Salle de Mollerussa. Una proposta del Casal Popular l'Arreu que té com a objectiu divulgar la llegenda del bandoler d'una manera pedagògica destinat als més petits. El projecte va rebre un total de 84 vots.

Calçotada Popular l'Arreu al Pavelló La Salle de MollerussaLa calçotada popular és una iniciativa de L'Arreu, que des de fa cinc anys, reuneix una gran quantitat de persones, en un acte participatiu, que també serveix per deliberar i finançar, el projecte guanyador del Concurs l'Espenta. Aquesta iniciativa recapta fons econòmics a través de la calçotada popular per destinar-los a entitats, associacions o grups de persones de la capital del Pla d'Urgell, per estimular la creació de nous projectes i iniciatives, i al mateix temps, generar sinergies entre el teixit associatiu i la ciutadania.

Projecte guanyador del Casal Popular L'ArreuL'Arreu competia amb dos projectes finalistes, Donar visibilitat a les persones amb diversitat funcional de la Llar Terres de Ponent i difondre els diferents problemes sanitaris que afecten la població mollerussenca segons l'Àrea Bàsica Salut (ABS) del Pla d'Urgell.

Comentaris