Creu Roja del Pla d’Urgell reparteix joguines a 127 famílies de la comarca

La vermelleta de Creu Roja lliura els regals als infants Interior
photo_camera La vermelleta de Creu Roja lliura els regals als infants

La Vermelleta ha tornat a ser la protagonista del lliurament de joguines que ha dut a terme la secció comarcal de Creu Roja al Pla d'Urgell, aquest dimarts. El personatge que va sorgir el passat any, ha repartit més de 300 lots de joguines a 127 famílies de la comarca, com a cloenda de la campanya Els seus DRETS en joc, que impulsa l'entitat humanitària.

Segons el tècnic de l'entitat Jonatan Niubó, aquest any els lots incloïen un llibre en català, una iniciativa que ha estat possible, gràcies a una donació particular.

Els voluntaris de Creu Roja preparen els lots de joguinesCreu Roja té previst que la campanya Els seus DRETS en joc, es pugui dur a terme durant tot l'any. Niubó ha afegit que el personatge de la Vermelleta va sorgir amb la voluntat que els menuts poguessin gaudir de l'experiència de rebre els regals d'un personatge, i recollir-los personalment.

L'entitat ha comptat amb la participació de 36 voluntaris del Servei Comunitari dels instituts La Serra i terres de Ponent de Mollerussa, que han estat els encarregats de recollir les joguines i preparar els lots. 

Totes les joguines són noves i no han de tenir connotacions bèl·liques ni sexis-tes, així com fomentar el joc en equip. La campanya al Pla d'Urgell també ha comptat amb la col·laboració de la companyia Hortofructícola Nufri i l'AA Xafatolls que va donar un euro de les inscripcions de la Cursa de l'Indiot del dia de Sant Esteve.

Comentaris