La Cursa de Sant Blai del Palau d'Anglesola celebrarà diumenge la seva II edició amb 500 participants

Els corredors podran escollir entre un recorregut de 10 km o un de més curt de només 5

Palau d'Anglesola Cursa Sant Blai interior
photo_camera Presentació de la prova a la Diputació de Lleida amb Rosa Pujol, Montserrat Meseguer i Joan B. Pou

La Cursa de Sant Blai del Palau d’Anglesola celebrarà aquest diumenge dia 29 de gener a la seva segona edició sent una de les novetats la possibilitat d'escollir per part dels participants entre un recorregut de 10 kilòmetres o bé un de més curt de 5.

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimarts la presentació de la prova, que va néixer l’any passat amb un gran èxit de participació, motiu que ha portat als seus organitzadors a decidir ampliar-la amb la incorporació d’un recorregut més curt de 5 km, que se suma al de 10 km. A l'acte de presentació han participat la vicepresidenta segona de la Diputació de Lleida, Rosa Pujol; l’alcaldessa del Palau d’Anglesola, Montserrat Meseguer, i el regidor d’esports del consistori, Joan B. Pou.

Vessant solidària de la prova amb la campanya Stargardt Go, un projecte per a la investigació clínica de malalties degeneratives de la retina

Pujol ha explicat que des de la corporació donen suport a curses i esdeveniments esportius que promocionen la salut i els valors, alhora que donen a conèixer el territori.

Una altra de les novetats que incorpora la cursa en aquesta segona edició és la vessant solidària, ja que totes les persones que vulguin podran col·laborar amb la campanya Stargardt Go, un projecte per a la investigació clínica de malalties degeneratives de la retina, tal i com ha explicat l’alcaldessa del Palau d’Anglesola, Montserrat Meseguer.

Meseguer també ha assenyalat que el gran èxit de participació de l’any passat ha fet que en aquesta edició augmentin fins a 500 el nombre de participants entre les dues curses.

Per la seva part, el regidor d’esports, Joan B. Pou, ha explicat que el circuit es caracteritza per l’escàs desnivell, la qual cosa permet als corredors aconseguir la seva millor
marca personal. Es tracta d’un circuit pla amb un 90% d'asfalt i un 10% de camí de terra, que transcorre pels carrers i camins del Palau d’Anglesola. En l’organització de la cursa hi col·laboren un centener de voluntaris.

Comentaris