Una dècada de Rua de Carnaval a Mollerussa amb més de 1.600 participants

Nou de les carretes participen en el primer concurs que atorgarà dos premis per categories i que puntuarà l’originalitat, l’elaboració i l’animació

L'escola Pompeu Fabra fa un tribut al Rock&Roll
photo_camera L'escola Pompeu Fabra ret un tribut al Rock & Roll

L'escola Ignasi Peraire posa bon humor a la rua de carlavalUn total de 16 comparses, 4 més que l’any passat, integrades per més de 1.600 persones han participat avui en la desena edició de la Gran Rua de Carnaval, que organitza l’Ajuntament de Mollerussa i que té per primera vegada un concurs entre les comparses participants que s’inscriguin. En aquest cas, 9 de les 16 comparses entren al concurs, que premiarà l’originalitat  de la disfressa, la complexitat en la seva elaboració i l’animació dels membres de la comparsa. Cada una d’aquestes tres categories tindrà dos premis: un de 150 euros i un altre de 50. COLLA 50  i+Per això, les comparses participants han preparat diferents coreografies amb les que han anat animant al públic en diferents punts del recorregut, que no ha variat respecte l’any passat i que ha recorregut vies principals de la ciutat, entre elles l’antiga N-II i les places del centre de la ciutat.

COLLA DEL 66 1Pel que fa al concurs, el jurat està format per un representant de cada una de les comparses participants i en el transcurs del sopar que es farà a partir de dos quarts de 10 de la nit al Pavelló Pla d’Urgell es farà públic el veredicte i es procedirà al lliurament dels premis als guanyadors.

Més de 1.700 persones han reservat la seva participació al sopar popular, 400 de les quals han sol·licitat el menú ofert per l’Ajuntament a base d’amanida i cassola de tros mentre que la resta reserven cadira però poden dur el sopar de casa. La vetllada estarà amenitzada musicalment per La Loca Histeria.

Comentaris