La devoció per la Mare de Déu de la Cabeza reuneix més de 900 persones a Vila-sana

Actuació dels Bastoners de Balaguer a Vila-sana
photo_camera Actuació dels Bastoners de Balaguer a Vila-sana

Vila-sana va respondre un any més a la custòdia per la devoció a la Mare de Déu de la Cabeza, el municipi del Pla d'Urgell va reunir més de nou-centes persones davant de l'ermita de la Verge a la Casa Vella. Que van participar en l'acte liturgic i l'ofrena de flors, que va estar acompanyada pel Coro Romero i Jara de la Casa de Andalucía de Lleida.

En el decurs de l'acte també es va lliurar les insígnies a una quarantena de nous confrares

Rosa Maria Perelló i l'alcalde Joan Ramon SangràEntre els convidats si trobava la presidenta de la Diputació de Lleida Rosa Maria Perelló, a qui van acompanyar l'alcalde de Vila-sana Joan Ramon Sangrà, el delegat del Govern Ramon Farré, el president del Consell Comarcal de Pla d'Urgell, Joan Trull, entre altres autoritats, i també la presidenta de la Confraria de la Mare de Déu de la Cabeza Lorena Jurado.

Lorena Jurado i Rosa Maria PerellóEntre els visitants il·lustres es van desplaçar a Vila-sana, el doctor sevillà, Manuel Ceballos, president i cap de projectes de l'Agenda de Calidad Sanitaria de Andalucía; l'empresari Antonio Toré, andalús de l'any 2019 de la Casa de Andalucía de Lleida; José Ramon Baraja, fundador de la Casa de Andalucía de Lleida; Eugenio Huertas, president de la Casa de Aragón de Mollerussa; Bea Talegón, periodista directora d'opinió de Diario 16; Jordi Sanuy, periodista esportiu de TV3; i el cantautor i humorista Lo Pau de Pons.

Les activitats es van completar amb un ball de bastons a càrrec del Bastoners de Balaguer; i l’actuació musical del grup Bamba Reyes con Alma. 

Comentaris