El Dia del Medi Ambient reuneix al voltant de 1.500 persones a Bell-lloc

La mostra d'aus rapinyaires i animals va atreure l'atenció de petits i grans, que van poder observar alguns exemplars d'una gran bellesa.

Els petits sorpresos amb els animals de la Festa del Medi Ambient.
photo_camera Els petits sorpresos amb els animals de la Festa del Medi Ambient.

Tallers de treballs manuals en la Festa del Medi Ambient.El Pla d'Urgell va demostrar un any més la seva sensibilitat per la cura de l'entorn natural, amb la resposta a la sisena edició de la Festa del Medi Ambient, que va tenir lloc aquest diumenge en la zona esportiva de Bell-lloc, una convocatòria que va reunir al voltant de 1.500 persones, que van participar en les activitats i tallers organitzats, en commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient.

Encara que el Pop del Reciclatge o els jocs amb articles reciclats van acaparar l'atenció dels més petits, la mostra d'animals i rapinyaires va ser una de les El president Francesc Fabregat visita la Festa del Medi Ambient.propostes que va despertar més interès del públic familiar, que van poder observar una col·lecció d'animals i aus d'una gran bellesa, que difícilment es poden veure en condicions habituals.

Segons el president del Consell Comarcal, que organitza la festa, Francesc Fabregat, es convoca a les famílies i especialment als més petits, amb l'objectiu de fer-los prendre consciència que cal reduir els residus, reciclar i reutilitzar.

Durant la jornada també es va poder visitar una exposició dels treballs que han realitzat els alumnes de les escoles de la comarca, al voltant de la temàtica del medi ambient i el reciclatge, i també s'han fet passejades en cavall i pràctiques de tir amb arc.

Comentaris