Diumenge de 'Mercat de Segona Mà' al parc municipal de Mollerussa, amb una seixantena de parades

Els organitzadors han decidit que els articles que no es venguin el diumenge 3 d'abril, i puguin ser d'utilitat per a les persones refugiades que han arribat d'Ucraïna a la demarcació de Lleida, se'ls hi pugui donar gratuïtament
Al llarg de la jornada el públic va ser protagonista del Mercat de Segona Mà
photo_camera Al llarg de la jornada el públic va ser protagonista del Mercat de Segona Mà

L'associació de comerciants Mollerussa Comercial reprèn aquest diumenge 3 d'abril el Mercat de Segona Mà, una activitat que havia tingut una gran acceptació a la ciutat, d'ençà que es va instaurar l'any 2013, i es duia a terme en el pavelló Pla d'Urgell del recinte firal.

Després d'un parèntesi d'alguns anys Mollerussa Comercial organitza una nova edició del mercat i el trasllada al Parc Municipal de les 10 del matí a les dues del migdia (en cas de malt temps es traslladarà al pavelló firal)

Imatges de la primera edició de la Mollerussa Juliol Fest
Mollerussa Comercial havia organitzat al parc municipal el JuliolFest ©JosepAPérez

Enguany i participen una seixantena de paradistes que posaran a la venda una gran varietat d'articles que estan en bon estat: roba, calçat, joguines, quadres, bicicletes, esquís, o col·leccionisme entre molts altres. Com en edicions anteriors totes les compres s'hauran de realitzar amb molleuros, per la qual cosa el públic podrà descanviar moneda en un estand ubicat en el mateix parc.  

L'associació Mollerussa Comercial recupera la iniciativa del Mercat de Segona Mà amb la voluntat de fomentar la cultura de l'intercanvi i l'usat, i també com una acció més per atreure visitants i compradors a la ciutat. Els comerciants també tenen la intenció de continuar, revalora'n el molleuro, que es va convertir en moneda oficial dels mercats de segona mà, amb la idea que les vendes d'usat poguessin revertir en els comerços de la ciutat.

Els organitzadors han decidit que els articles que no es venguin, i puguin ser d'utilitat per a les persones refugiades que han arribat d'Ucraïna a la demarcació de Lleida, se'ls hi pugui donar gratuïtament. 

Comentaris