Dues taules rodones amb dones emprenedores mostrarà el talent femení del Pla d’Urgell

La jornada és dura a terme en dues parts, i en cadascuna d’elles  i participaran cinc dones, en la primera dones que ocupen càrrecs destacats en empreses d’àmbit multinacional explicaran la seva experiència professional, la segona emprenedores que han aconseguit desenvolupar el seu propi projecte empresarial

Rosalia Carnicé, Mirna Pedrós, Mar Torrent, i Mònica Capell ©JosepAPérez
photo_camera Rosalia Carnicé, Mirna Pedrós, Mar Torrent, i Mònica Capell ©JosepAPérez

Una desena de dones, directives d’empreses, i emprenedores de la comarca del Pla d’Urgell participaran el dijous 1 de desembre en la jornada “Dona i empresa, liderem en femení”. L’acte està organitzat des de l’àrea de la Dona i de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, i la col·laboració de l’Associació Empresarial del Pla d’Urgell (AGRUPEM).

La jornada és dura a terme en dues parts, i en cadascuna d’elles  i participaran cinc dones. En la primera dones que ocupen càrrecs destacats en empreses d’àmbit multinacional explicaran la seva experiència professional. La segona emprenedores que han aconseguit desenvolupar el seu propi projecte empresarial i que detallaran com han viscut el procés de creació de la seva empresa, des de la perspectiva de gènere.

Marta Esqué, directora d'Estratègia i Transformació a Espanya, Itàlia i Portugal s PepsiCo, la responsable de vendes al nord-est d'Espanya i Portugal a BASF, Ana Pedró, Marta Soria, responsable de Data&Reporting a Palladium Grup, la directora de finances i control de gestió a Broce Grup, i Teresa Grau, i la gerent Econòmico-Financiera a Transmediterranea Logística, Mercè Nabau participaran en la taula 'Dones directives en ambients multinacionals'.

Dia Internacional per l'Erradicació de la Violència ©JosepAPérez
Dia Internacional per l'Erradicació de la Violència ©JosepAPérez

En la segona taula, que l'organització ha anomenat 'Obrint camins, el testimoni de cinc dones emprenedores', hi participaran Montse Pujol, Propietària i gerent del Grup PMP, l'emprenedora i inventora de petita maquinària, Heidi Valls, la propietaria i gerent d'ADEL, Eva LorenteAinoha Sansó, Propietaria i gerent d'Aulastudi i del Centre d'Estudis Pla d'Urgell, i Raida Mitjavila, copropietària de l'explotació agrària i ramadera Puig Pinós Mitjavila.

La jornada, que estarà moderada per Mari Pau Huguet, periodista i conductora de programes de televisió, qui també explicarà la seva trajectória professional en diferents mitjans de comunicacióque.


Han presentat la jornada la vicepresidenta del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Rosalia Carnicé, la membre de l’Associació Agrupem, Mirna Pedrós; la tècnica del SIAD i SAI del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, Mar Torrent, i la tècnica de promoció econòmica, Mònica Capell.

L’àrea de la Dona i de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, té la voluntat de donar continuïtat a la jornada, encara que en pròximes edicions es podria traslladar al 15 d'octubre, en el marc del dia de la Dona Rural, segons explicava la tècnica Mònica Capell. Per altra banda, l'ens comarcal ha dut a terme un seguit d'accions de sensibilització a la comarca i ha confeccionat bosses amb missatges contra la violència.

L'àrea de la Dona també va participar en la jornada 'Diverses', que va organitzar l'Ajuntament de Mollerussa, i la Taula d'Igualtat  que es va dur a terme el passat 17 de novembre, i participarà en els actes institucionals del 25N - Dia Internacional per l'Erradicació de la Violència, que se celebrarà a la plaça d'Ajuntament de Mollerussa.

Comentaris