Els alumnes de l’escola Ramon Farrerons de Bell-lloc fan el primer vol en l’entorn dels drons

Les àrees d’Ensenyament i Noves Tecnologies de l’Ajuntament impulsen la tercera edició de la jornada de Transformació Digital a l’escola

Rosa Buira visita la Jornada de Transformació Digital a Bell-lloc ©Ida
photo_camera Rosa Buira visita la Jornada de Transformació Digital a Bell-lloc ©Ida

L’Ajuntament de Bell-lloc ha dut a terme aquest dijous un nou tast de tecnologia amb els alumnes de l’escola Ramon Farrerons, es tracta de la tercera edició de la jornada de Transformació Digital que impulsen des de les àrees d’Ensenyament i Noves Tecnologies del municipi del Pla d’Urgell.

El consistori dona continuïtat al projecte iniciat l’any 2018 i amb la voluntat d’integrar les noves tecnologies en l’educació dels escolars i com a suport al seu procés d'ensenyament i aprenentatge

Rosa Buira visita la Jornada de Transformació Digital a Bell-lloc ©Ida
Rosa Buira visita la Jornada de Transformació Digital a Bell-lloc ©Ida

Es tracta d’una iniciativa d’innovació didàctica dirigida als alumnes de primària que pretén introduir als escolar en els sectors tecnològics emergents, enguany l’eix de la jornada ha estat dedicat als drons. En les instal·lacions de la Incubadora d’Empreses (Ida) s’han dut a terme els tallers teòrics d’introducció a la tecnologia d’aquests aparells, les seves utilitats el funcionament, i la diversitat de models. La segona part ha consistit en una demostració de pilotatge professional que s’ha dut a terme en un circuit habilitat en el pavelló poliesportiu municipal.

Jornades de Transformació Digital a Bell-lloc, aparells que han utilitzat ©Ida
Jornades de Transformació Digital a Bell-lloc, aparells que han utilitzat ©Ida

Cal destacar que ha sigut el primer acte oficial que ha presidit la nova alcaldessa de Bell-lloc, Rosa Buira, que ha visitat als escolars en la seva activitat en l’Ida. L’alcaldessa ha mostrat la seva satisfacció en reprendre la jornada tecnològica després de superar la crisi sanitària.

La jornada ha comptat amb el patrocini de l’operadora de fibra òptica Adamo Telecom, que ha ofert una promoció especial per l’ocasió de la qual aportarà part dels ingressos a l’AMPA del centre educatiu.

Comentaris