Els alumnes de l'escola Les Arrels de Mollerussa elaboren símbols de la Pau artesans

El centre educatiu va fer especial èmfasi durant les sessions de Convivència: un recordatori especial al diàleg, al respecte entre persones i cultures, a l'empatia, a l'estima al nostre planeta, a l'entorn, entre altres temes que fomenten els valors
L'artesania per la Pau dels alumnes de l'escola Les Arrels de Mollerussa
photo_camera L'artesania per la Pau dels alumnes de l'escola Les Arrels de Mollerussa

Els alumnes de l'escola Les Arrels de Mollerussa van dedicar les activitats d'Art a confeccionar diferents peces d'artesania amb motius al·legòrics a la Pau. Els escolars van despertar el seu enginy creatiu elaborant els símbols que segons ells més representaven la Pau. Tot plegat per commemorar el Dia Escolar de la No-Violència i la Pau (DENIP).

Els alumnes de l'escola les Arrels Dia de la Pau 21La comunitat educativa de l'escola Les Arrels de Mollerussa, considera que a banda de ser un tema recurrent que es treballa i es té present en la quotidianitat del dia a dia, la passada setmana es va fer especial èmfasi durant les sessions de Convivència: un recordatori especial al diàleg, al respecte entre persones i cultures, a l'empatia, a l'estima al nostre planeta, a l'entorn, entre altres temes que fomenten els valors.

La diada volia ser un cant a l'estima, al diàleg i al respecte, per part del claustre de professors i professores, alumnes i famílies

Els alumnes de l'escola les Arrels Dia de la Pau 21Les activitats es van completar decorant les tanques que envolten el centre amb cintes de colors amb inscripcions dels desitjos d'alumnes i docents. Les cintes de colors amb les inscripcions en diferents idiomes es van col·locar en la tanca formant la paraula Pau. Per l'escola Les Arrels les llengües, en un món tan globalitzat, és imprescindible conèixer-les i respectar-les.

Els alumnes de l'escola les Arrels Dia de la Pau 21

Comentaris