Els escolars de Bell-lloc experimenten amb robòtica, edició musical i realitat virtual

Aula de robòtica en la Jornada de Transformació Digital a Bell-lloc
photo_camera Aula de robòtica en la Jornada de Transformació Digital a Bell-lloc

Aula de realitat virtual en la Jornada de Transformació Digital a Bell-llocEls alumnes de l'escola Ramon Farrerons de Bell-lloc han participat aquest divendres en un Tast de tecnologia, una iniciativa que el consistori ha impulsat des de l'àrea de Noves Tecnologies i Ensenyament, en el marc de la segona Jornada de Transformació Digital a l'escola.

En els escenaris de la sala multifuncional, la Incubadora d'Empreses, i la Sala de la Cultural, els nens i nenes han participat en tallers de realitat virtual, robòtica, tractament d'imatge digital o fins i tot aprendran a ser Dis mitjançant l'ús de programari informàtic. Una immersió en les noves tecnologies que també s'ha pogut conbinar amb un vessant més lúdic, que ha consistit en un taller de Geocaching, una experiència que compaginava l'orientació i la tecnologia treballant en equip per aconseguir un objectiu.

L'àrea de Noves Tecnologies i Ensenyament, va comptar amb la col·laboració de les empreses Fabra Formació, i  Invelon Tecnolgia, que van gestionar els diferents tallers. 

Aula de tractament de so en la Jornada de Transformació Digital de Bell-llocLa Jornada ha estat patrocinada per l'operadora Adamo Telecom, que ha desplegat la xarxa de fibra òptica a Bell-lloc. L'empresa ha sortejat una Tauleta Samsung, entre totes les persones que han demanat informació en la parada que han instal·lat davant de la Incubadora d'Empreses.

És el segon any que l'Ajuntament de Bell-lloc organitza la Jornada de Transformació Digital a l'escola, amb l'objectiu donar continuïtat al projecte de transformació digital que el consistori està desplegant des de fa uns anys per tal d'implementar eines i tecnologia a la gestió diària de l'ens local, per aconseguir funcionalitat i transparència en la relació amb els usuaris.

Aula de robòtica en la Jornada de Transformació Digital a Bell-lloc 1Durant la jornada els escolars també van poder visitar la cúpula Gustum, instal·lada en l'escenari de La Cultural, una projecció en 360 graus amb la que es pot conèixer l'origen dels aliments, un projecte de l'Associació Leader de Ponent.

Comentaris