Els infants i joves del Palau d’Anglesola dissenyen la imatge d’una campanya de civisme

Les creacions de la Berta Tomàs, l’Hernán Palacios, l’Èrik Piera i la Nia Martínez, ja llueixen als parcs jardins i espais singulars del Palau d’Anglesola
Cartells de civisme als parcs de Palau d'Anglesola ©Territoriscat
photo_camera Cartells de civisme als parcs de Palau d'Anglesola ©Territoriscat

Les creacions de la Berta Tomàs, l’Hernán Palacios, l’Èrik Piera i la Nia Martínez, ja llueixen als parcs jardins i espais singulars del Palau d’Anglesola. L’ajuntament del municipi del Pla d’Urgell va fer una convocatòria animant a participar en la campanya “M’estimo el Palau, cuidem-lo si us plau!”, per tal que infants i joves fessin propostes gràfiques per fomentar les actituds cíviques en el municipi.

La senyalització de civisme als parcs del Palau d'Anglesola ©Territoriscat
La senyalització de civisme als parcs del Palau d'Anglesola ©Territoriscat

Les il·lustracions guanyadores es van traslladar a cartells informatius, “Recull les caques dels teus animals”,  “A poc a poc, t’estalvies ensurts”, “Juguem amb responsabilitat” o “Llenceu les escombraries a la Paperera”, que aquest diumenge es van col·locar en els parcs, jardins i espais singulars.

LLiurament diplomes Edunauta al Palau d'Anglesola ©Territoriscat
LLiurament diplomes Edunauta al Palau d'Anglesola ©Territoriscat

El mateix dia també es van instal·lar un seguit de parades de venda de productes artesans i es van lliurar els diplomes del projecte Edunauta. L'escola Arnau Berenguer i l'Ajuntament del Palau van ser pioners en desplegar aquest curs el projecte Passaport Edunauta a terres lleidatanes, L'objectiu del Passaport és reconèixer els aprenentatges que hi ha en moltes de les activitats obertes que es programen i facilitar la participació del màxim d'infants i famílies.   

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement