Els Reis d'Orient reparteixen il·lusió als nens i nenes de Mollerussa

Els membres de la Colla dels 50 van ser els encarregats de coordinar la cavalcada i de repartir les joguines per un bon nombre de domicilis de la ciutat

Els reis creuen la pasarel·la de la plaça de l'Ajuntament
photo_camera Els reis creuen la pasarel·la de la plaça de l'Ajuntament

Els Reis arriben a l'estacio de MollerussaCom és tradicional, ses majestats els Reis d'Orient arribaven puntualment amb el comboi de dos quarts de set de la tarda, a l'estació de tren de Mollerussa, on els esperaven centenars de persones per donar la benvinguda als mags. Tot seguit van pujar a les tres carrosses amb les quals farien el recorregut fins a la plaça de l'Ajuntament, acompanyats per la música dels Tabalats.

Els reials personatges van recórrer la passarel·la instal·lada a la plaça de l'Ajuntament, saludant i repartint caramels als petits.

En el balcó del consistori, Melcior, Gaspar i Baltasar, acompanyats de l'alcalde Marc Solsona van desitjar a tots els presents, pau, salut i felicitat, i van prometre benestar per les famílies mollerussenques per aquest nou any.

Tot seguit van començar a repartir els regals, per les cases de la ciutat, amb la col·laboració dels patges de la Colla dels 50.

Comentaris