Festa Major de Bellvís sota la protecció de la Mare de Déu d'Agost

Vermut, correfocs, concerts i espectacles infantils distribuïts en diferents escenaris singulars de Bellvís amb un cartell de protagonistes quilòmetre 0, però l'escenari més agraït va ser els de les piscines municipals
Concert i vesprada a les piscines amb Lola Van @AjBellvís
photo_camera Concert i vesprada a les piscines amb Lola Van @AjBellvís

S'està demostrant que els municipis tenen ganes de recuperar el dinamisme social i cultural després de molts mesos de restriccions i mesures extremes, per aquest motiu hi han posat totes les eines indispensables per poder recuperar la socialització i el gaudi que suposen les festes locals.

Correfocs a la Festa Major de Bellvís @AjBellvísBellvís va ser un dels municipis que aquest cap de setmana va programar una Festa Major adaptada a la situació que ha permès gaudir a grans i petits d'espectacles, música, cinema, teatre i molta convivència... que en definitiva és el que pretenia l'Ajuntament del municipi del Pla d'Urgell.

Activitats a les piscines municipals de Bellvís @AjBellvísVermut, correfocs, concerts i espectacles infantils distribuïts en diferents escenaris singulars de Bellvís amb un cartell de protagonistes quilòmetre 0 - i amb la genialitat de la primera Dj Truck de Lola Van-  però l'escenari més agraït va ser els de les piscines municipals. Les temperatures demanaven la frescor del recinte de les piscines i totes les activitats que s'hi van organitzar, sota l'atenta coordinació dels vigilants i els socorristes per mantenir les mesures de seguretat.

El cartell d'activitats el va clausurar la projecció a la fresca de la pel·lícula Bad Boys For Life a la plaça Catalunya.

Cinema a la fresca en la Festa Major de Bellvís @AjBellvís  

Comentaris