La fibra òptica arribarà al polígon del Palau d'Anglesola amb dos anys de retard, després de la negativa de Movistar a cobrir la zona

 

Ramon Gasulla i Montserrat Meseguer presenten el projecte
photo_camera Ramon Gasulla i Montserrat Meseguer presenten el projecte

Al voltant d'una quinzena d'empreses del Palau d'Anglesola podran contractar fibra òptica en un mes aproximadament. L'empresa Adamo s'ha ofert a donar aquest servei als empresaris, després de la negativa de Movistar a cobrir la zona del polígon industrial.

L'alcaldessa del Palau d'Anglesola, Meseguer, ha exolicat que ja fa temps que el municipi disposa de xarxa de fibra òptica, però que Movistar, empresa propietària d’aquesta infraestructura, només oferia aquest servei als domicilis particulars.

D'ençà que la fibra òptica ha arribat al Palau, que estem lluitant amb Movistar perquè realitzi el seu desplegament també pel polígon

Imatge del Poligon Industrial del Palau d'AnglesolaMeseguer, explica que les empreses implantades en el Polígon van signar una carta demanant aquesta instal·lació, per provar de fer pressió i forçar aquest desplegament, cartes a les quals Movistar també va fer cas omís.

Per l'alcaldessa, que el polígon del Palau d'Anglesola no disposi de xarxa de fibra òptica pot endarrerir la instal·lació de noves empreses al municipi. En aquest sentit Meseguer, destaca, fa temps que parlem de creació de llocs de treball al municipi i d'oportunitats per a les empreses si s'instal·len al Palau, però et trobes que totes avui dia necessiten servei de connexió a internet per fibra. Afortunadament en unes setmanes, les empreses del Palau ja podran contractar aquest servei.

El representant de l'empresa a Lleida, Ramon Gasulla, assegurava que en un mes les empreses ja podran contractar el servei.

Comentaris