Fira de Mollerussa envia les bases per participar a la 151a Fira de Sant Josep

El departament comercial tramet prop de 1.400 dossiers informatius per tot Catalunya, l’Estat espanyol i països com França i Itàlia

150 Fira de Sant Josep Foto: Fira de Mollerussa
photo_camera Imatge del nou espai firal Ronda Ponent- Foto: Fira de Mollerussa

Fira de Mollerussa obre aquesta setmana la contractació d’espais per a la pròxima Fira de Sant Josep, la qual se celebrarà del 16 al 19 de març del 2024. Així, des del departament comercial de l’ens firal s’han començat a enviar aquest dimarts els dossiers informatius del que serà la 151a convocatòria del certamen agroalimentari de la capital del Pla d’Urgell l’any vinent, així com del 43è Saló de l’Automòbil. En total, gairebé 1.400 documents que arribaran a empreses que han participat en edicions anteriors i a potencials expositors de tot Catalunya, de la resta de l’Estat i també a països com França, Itàlia, Alemanya i Regne Unit.

Cal recordar que la Fira de Sant Josep va estrenar l’any passat, i coincidint amb el seu 150è aniversari, un remodelat Recinte Firal, en una aposta de futur en l’àmbit comercial, professional i de sectors. Aquesta reorganització suposa un nou espai firal, a l’esplanada posterior als Pavellons Firals, amb els concessionaris de tractors i la maquinària agrícola, mentre que a la resta del Recinte Exterior es localitza l’exposició de complements per a l’agricultura i la ramaderia, la maquinària industrial, camions, vehicles industrials, motors i complements.

El nous plànols, estrenats l’any passat i que es mantindran després de l’aprovació dels mateixos expositors, ubiquen a l’exterior els estands d’alimentació, disposats en casetes de fusta, en tant que el pavelló 125è Aniversari es continuarà destinant a articles agraris, pinsos, llavors, fitosanitaris, etc. Els productes comercials diversos així com les institucions es localitzaran al pavelló Pla d’Urgell i, en el cas del pavelló Verd, es reservarà per a jornades o presentació de productes. Finalment, el Saló de l’Automòbil, al Recinte de les Piscines, va comptar en la seva darrera convocatòria amb un espai ampliat.

Contractació de l’espai abans del 15 de desembre, per reservar el lloc de l’any passat

D’altra banda, cal recordar que les reserves per mantenir el mateix lloc que a la darrera edició s’han de realitzar abans del dia 15 de desembre.

La 150a Fira de Sant Josep va aplegar el passat mes de març 253 expositors amb una ocupació neta d’uns 22.000 m2.

Comentaris