Fira de Mollerussa inaugura la 29a edició de l'Expoclàssic

Hi haurà una exposició especial per celebrar els 50 anys del Volkswagen Golf 
Moment de la presentació, aquest matí, dels monogràfics de la pròxima edició de la fira Expoclàssic de Mollerussa. Foto Fira de Mollerussa
photo_camera Moment de la presentació, aquest matí, dels monogràfics de la pròxima edició de la fira Expoclàssic de Mollerussa. Foto Fira de Mollerussa

Aquest matí, Fira de Mollerussa ha presentat els monogràfics de la 29a edició de l'Expoclàssic, que se celebrarà els dies 21 i 22 de setembre. La cita d'enguany destaca per la celebració del 50è aniversari del Volkswagen Golf, un dels models més venuts de la història, i per l'exposició "Eternes rivals", dedicada a les motos Ossa, Bultaco i Montesa.

La presentació ha tingut lloc al parc municipal de Mollerussa, amb la presència del vicepresident de Fira de Mollerussa, Joel Bastons, el president de l'associació Motos Clàssiques Ponent, Xavier León, i Ramon Romeu, propietari del cotxe exposat i representant de Tallers Romeu.

En la seva intervenció, Bastons ha elogiat la trajectòria de gairebé trenta anys del certamen, destacant l'objectiu de mantenir una fira de qualitat, propera i especialitzada. Ha expressat també el seu agraïment a l'associació Motos Clàssiques Ponent pel seu compromís amb l'Expoclàssic i a Tallers Romeu per la seva col·laboració.

Xavier León, president de Motos Clàssiques Ponent, ha destacat l'Expoclàssic com una plataforma ideal per apropar la cultura del motor clàssic al públic. A més, ha avançat detalls dels monogràfics: una exposició de cotxes Volkswagen Golf que inclourà entre 8 i 9 vehicles dels primers vint anys de producció del model, amb diverses versions com el cabrio i el 4x4. A més, s'està treballant per exhibir l'últim model de Golf.

L'exposició de motos, titulada "Eternes rivals", compararà la rivalitat entre les marques Ossa, Bultaco i Montesa durant els anys 70 i 80. La mostra comptarà amb divuit motos de sis modalitats diferents, incloent-hi trial, carretera i tot terreny.

Calendari de tardor de Fira de Mollerussa

  • L'Expoclàssic marca l'inici del calendari de tardor de Fira de Mollerussa, que inclou altres esdeveniments destacats com el 23è Concurs de Pintura Ràpida "Ciutat de Mollerussa" el 29 de setembre.
     
  • El 29è Autotardor del 25 al 27 d'octubre.
     
  • I la 17a Mollerussa Lan Party del 7 al 10 de novembre.
     
  • L'Expoclàssic també comptarà amb la tradicional Trobada de Motos Clàssiques, que arriba a la seva 30a edició amb la col·laboració de Motos Clàssiques Ponent i el suport de l'Ajuntament de Mollerussa.

Comentaris