Es van vendre 523 cotxes en les fires Sant Josep, Autotrac i Autotardor

El Saló de l'Automobil de Fira de Sant Josep, ple a vessar en el matí del diumenge
photo_camera El Saló de l'Automobil de Fira de Sant Josep, ple a vessar en el matí del diumenge

Fira de Mollerussa ha tancat l'any amb un volum de vendes de 10,8 milions d'euros, valor dels 532 vehicles que es van vendre en el Saló de l'Automòbil de la Fira de Sant Josep, i les fires de vehicles usats Autotrac i Autotardor. Una xifra inferior a la de l'any passat, 11,2 milions d'euros, però que situa a l'edició d'enguany en el segon lloc, d'ençà que es tenen dades dels certàmens mollerussencs.

La Fira Autotardor, que va tancar el calendari automobilístic, va vendre 109 vehicles per un valor d'1,9 milions d'euros, el que representa que durant cinc anys consecutius el certamen ha superat el centenar de cotxes venuts.

Sorteig 3.000 euros AutotardorSegons ha explicat el director de Fira de MollerussaPoldo Segarra, en l'edició d'enguany d'Autotardor s'ha incrementat en nombre de visitants de la demarcació de Tarragona i de fora de Catalunya, el que representa que el certamen va més enllà de la zona d'influència local. Els vehicles que es van adquirir en aquest certamen tenien preus que oscil·laven entre els 1.500 i 36.000 euros, el que representa una mitjana de 15.000 euros.

Durant tot l'any 63 expositors del sector de l'automoció han exposat als 3 certàmens dedicats a la venda de vehicles que organitza Fira de Mollerussa. 19 ho van fer a l'Autotrac, 21 a l'Autotardor, i 23 al Saló de l'Automòbil de la Fira de Sant Josep.

Les dades s'han donat a conèixer aquest dimarts durant el sorteig d'un val de 3.000 euros entre els compradors d'un vehicle a la fira Autotardor, en el que va resultar agraciada la veïna de Tamarite de Litera Anna Gil.

Comentaris