Fira de Mollerussa vol mantenir el seu estatus de referent en la venda de cotxes

Joaquim Ferrer, inaugurava divendres la fira Autotardor
photo_camera Joaquim Ferrer, inaugurava divendres la fira Autotardor

Fira de Mollerussa tanca el calendari de certàmens del sector automobilístic amb la Fira Autotardor, que se celebra durant aquest cap de setmana, amb la voluntat de mantenir el seu posicionament preferent en el volum de vendes de vehicles, nous i usats. L'ens firal mollerussenc va superar l'any passat els deu milions d'euros en vendes en el decurs del Saló de l'Automòbil - en el marc de la Fira de Sant Josep - Autotrac i Autotardor en el segment del vehicle usat. Xifra que s'espera mantenir aquest any.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAquest divendres va obrir portes Autotardor, la fira de vehicles i maquinària agrícola i industrial d'ocasió, amb la participació de 29 expositors que presenten més de 400 vehicles des de Baix cost fins a alta gama, quilometro 0 i gerència, el que vol dir, preus des dels 650 fins als 84.500 euros de mitjana.

En els dos primers dies de fira, els expositors i organització han mostrat la seva satisfacció per al bon ritme de vendes, que de continuar així constataran les expectatives del posicionament dels certàmens de la capital del Pla d'Urgell, que tancarà portes aquest diumenge a les vuit del vespre.

Recordar que com a al·licient de venda, Fira de Mollerussa, juntament amb els expositors d'automoció, realitzen un sorteig d'un premi de 3.000 euros entre els compradors d'un cotxe durant la fira.

Comentaris