Prop de 1.700 estudiants visiten la Fira universitària que s'ha celebrat al Complex de L'Amistat de Mollerussa

Visita de Joan Trull i Marc Solsona a la Fira Universitària del Pla d'Urgell Interior
photo_camera Visita de Joan Trull i Marc Solsona a la Fira Universitària del Pla d'Urgell

El Complex de L'Amistat ha estat l'escenari aquest dimecres de la tercera edició de la Fira Universitària del Pla d'Urgell, una iniciativa impulsada des de l'Oficina Jove del Pla d'Urgell, i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Mollerussa. El certamen l'han visitat, al llarg del dia, al voltant de 1.700 estudiants de quart d'ESO i primer i segon de Batxillerat de la comarca i de les poblacions d'Agramunt, Bellpuig i les Borges Blanques.

Visita de Joan Trull i Marc Solsona a la Fira Universitària del Pla d'UrgellEl president del Consell Comarcal Joan Trull i l'alcalde de Mollerussa Marc Solsona han visitat el certamen, valorant molt positivament el trasllat del Recinte Firal a L'Amistat. Un canvi que ha permès aprofitar els diferents espais del Complex, per donar un major protagonisme als centres que presenten ofertes demostratives.

El nou enclavament ha possibilitat utilitzar 7 espais diferenciats per mostrar l'oferta i acollir les xerrades informatives, dels 23 centres participants, que s'han agrupat per branques com són Arts i Humanitats, Ciències Socials i Jurídiques, Enginyeria i Arquitectura, Ciències de la Salut i Ciències en general

FERRETERIA-BARO-MARÇ2018També s'han tractat temes com beques adreçades als estudiants i a càrrec de tècnics de l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca sobre beques.

La Fira Universitària oferia a les famílies la possibilitat d'assistir a les xerrades informatives Accés i continguts de la Formació Professional, a càrrec de Joan Ramon Cabiscol, coordinador d'Ensenyaments Professionals de Lleida; Accés i continguts del Batxillerat, a càrrec de tècnics de la Inspecció Educativa dels Serveis Territorials de Lleida, i Accés, ajuts i beques, a càrrec de Montse Samper, treballadora social del Servei Educatiu del Pla d'Urgell.

Comentaris