Fondarella inaugura el Centre de Serveis i Consultori Mèdic

Josep M. Garcia i Joan Reñé descobreixen la placa commemorativa
photo_camera Josep M. Garcia i Joan Reñé descobreixen la placa commemorativa

L'Ajuntament de Fondarella va presentar al veïnat aquest dilluns les noves instal·lacions del Consultori Mèdic i el Centre de Serveis, uns equipaments que ja donen servei al municipi des de fa un any, però s'ha aprofitat el marc de la Festa Major per fer-ne la inauguració oficial. Un acte que ha estat presidit per l'alcalde de Fondarella i president de la Diputació Joan Reñé, a qui han acompanyat la corporació municipal, i els alcaldes i alcaldesses de la comarca, així com pel Doctor Josep M. Garcia i Maricel Ortiz, equip facultatiu del Centre Mèdic. Connectat-al-Catala_baner

Visita al Centre de Serveis de FondarellaJoan Reñé ha destacat en el seu parlament que es tracta d'un edifici "integral, que el que pretén és donar un servei de qualitat als veïns i veïnes de Fondarella". El president de la Diputació ha afegit que amb el nou equipament es dóna resposta a les necessitats de la població, s'ha volgut fer amb serveis de qualitat, com ara menjador, bugaderia, fisioteràpia, atenció personalitzada, neteja i higiene personal. Una oferta que garantirà un estat del benestar a les famílies de Fondarella.

Imatge del consultori Médic de FondarellaReñé ha explicat que el Consultori Mèdic ha estat finançat a través dels fons de la Diputació dins la partida destinada a les aportacions per als dispensaris municipals, i la resta mitjançant un pla d'obres de la Generalitat de l'any 2012 i fons propis municipals.

Per la seva banda el Doctor Josep M. Garcia, que compagina les consultes del Poal i de Fondarella des de l'any 1991, ha fet un recordatori de l'evolució que havia tingut el Consultori al llarg dels anys, les dues anteriors ubicacions i algunes de les anècdotes de l'exercici de la professió, hi va agrair l'interès de l'alcalde i president de la diputació en dotar al municipi, d'un equipament digne i dimensionat per les necessitats de la població.

Imatge de la cuina del Centre de Serveis de FondarellaL'acte protocol·lari ha finalitzat amb el descobriment d'una placa commemorativa i tot seguit els assistents han pogut visitar les instal·lacions i participar en un aperitiu en els jardins del nou equipament.

Cal recordar que el Centre de Serveis que ja compta amb quatre usuaris, el gestiona la Fundació Serveis de Suport que també ho fa a Bell-lloc. Pel que fa al servei de menjador, aquest també dóna servei als centres educatius del municipi, la llar d'Infants Lo Caragolet i l'Escola Minyons d'Urgell, on se serveixen una trentena de menús.

Comentaris