Èxit de participació al tradicional Mercat de Santa Llúcia a Mollerussa

La nova fórmula, que ha inclòs diverses activitats i l'ampliació del recorregut fins al carrer de la Vilaclosa, ha estat molt ben rebuda, tant pels paradistes com pel públic assistent

Mercat de Nadal Mollerussa 2023 digital12
photo_camera Una parada amb figures i complements pel pessebre - Foto: E. Barta

Mollerussa ha celebrat aquest dissabte la 27a edició del tradicional Mercat de Santa Llúcia, amb una quarantena de parades amb una gran diversitat de productes de decoració nadalenca, parament per la llar, artesans, flors de Pasqua, pessebres i figures, així com articles de joieria i ceràmica. Com a novetat, enguany també s'hi ha donat cita la gastronomia amb tastos de vins i formatges.

Com a complement de la jornada, també s'han organitzat tallers i activitats per als més menuts i el públic en general, com ara fer espelmes amb cera d'abella, sabons amb figures i motius nadalencs, pessebres amb carabasses o polseres de ganxet.

Mercat de Nadal Mollerussa 2023 digital9
La música en viu també ha estat present durant la jornada - Foto: E. Barta

Lídia Vilaltella, presidenta de Mollerussa Comercial, ha destacat la constant afluència de gent que ha recorregut el mercat.

Durant el matí, ha visitat alguns dels paradistes que li han manifestat la seva satisfacció en relació a l'organització i el bon desenvolupament de la proposta actual. 

Vilaltella ha subratllat que aquesta bona acollida, és el resultat de la feina realitzada per Mollerussa Comercial i la delegació de la Cambra de Comerç, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Mollerussa, al qual ha agraït la seva bona disposició i suport.

Tradicionals tions en una de les parades de Mercat de Santa Llúcia 2023 a Mollerussa
Tradicionals tions en una de les parades - Foto: E. Barta

En resposta a les sol·licituds de nous paradistes, interessats a participar, Vilaltella ha manifestat que "l'entitat està considerant l'ampliació del recorregut de l'esdeveniment per a l'any vinent" i ha afegit que la proposta d'ampliació contempla la inclusió del carrer Jacint Verdaguer, i s'estendria fins a arribar a la plaça Major, tancant el recorregut amb la connexió al carrer de la Vilaclosa.

Declaracions de Josep Anton Gaya, delegat de Cambra de Comerç a Mollerussa

Galeria d'imatges

Comentaris