Mollerussa organitza un debat al voltant del consum responsable

El teu consum com a eina de transformació social,
photo_camera El teu consum com a eina de transformació social,

En el marc de la campanya Ja és Nadal a Mollerussa, que impulsa l'associació de comerciants de la capital del Pla d'Urgell s'ha programat la jornada El teu consum com a eina de transformació social, una iniciativa que tindrà lloc el dijous 28 de novembre al Teatre L'Amistat, a partir de les set de la tarda.

El teu consum com a eina de transformació social,La jornada que pretén donar a conèixer els criteris de consum responsable, ètics i socials, tot empoderant a les persones consumidores de cara a la campanya comercial de Nadal, està organitzada per Ponent Coopera, l’Ateneu Cooperatiu de les terres de Lleida, amb la col·laboració del Casal Popular l’Arreu i de Mollerussa Comercial, l’Associació de Comerciants de Mollerussa.

En la jornada hi participarà Marcel Vidal, de Ponent Coopera, per realitzar una introducció als conceptes del consum responsable i sostenible, els criteris per a un consum responsable i el comerç just. El programa es completa amb la participació de tres entitats del territori, l’Associació ACUDAM, una entitat sense afany de lucre d'ajuda a les persones. L’Olivera Cooperativa, una cooperativa d'integració social de producció ecològica de vins i olis, que promou el consum de productes ecològics, sostenibles i de proximitat. L’empresa d’inserció Troballes, dedicada a la inserció laboral de recollida de roba de segona mà.

La xerrada s’organitza el dijous 28 de novembre, la vigília del Black Friday perquè les persones consumidores prenguin consciència del poder de les seves accions respecte del consum que han fet canviar les estratègies comercials de les grans superfícies comercials i que incorporin en els seus hàbits de consum els criteris de responsabilitat i d’economia social i solidària.

Comentaris