La Guspira de Linyola obté el Certificat d’Excel·lència de TripAdvisor

Amb 5 punts sobre 5, la certificació garanteix una qualitat superior a partir de les opinions positives i sistemàtiques dels seus clients

La guspira Linyola itnterior
photo_camera La Guspira és l’únic hotel rural de la comarca del Pla d’Urgell i es troba ubicat en una casa del segle XVII

L’hotel rural i restaurant La Guspira de Linyola, regentat pel xef Jordi Vidal i la sommelier Assum Roigé, ha rebut el Certificat d’Excel·lència de TripAdvisor, segons ha informat aquesta firma del Pla d'Urgell. Es tracta d’un reconeixement que aquest portal web atorga als negocis d’hostaleria que presten un servei de qualitat de manera sistemàtica. El guardó es concedeix als establiments que han obtingut de manera constant bones opinions dels viatgers de TripAdvisor al llarg de l’any anterior i es considera una garantia de servei superior.

La Guspira ha obtingut al llarg del darrer any 5 punts sobre 5 al portal TripAdvisor, que utilitza diferents tipus de contingut generat pels usuaris, com ara les puntuacions de les opinions, la puntuació general i la quantitat d’opinions.

Nascut a Almacelles el 1989, a Jordi Vidal se li va despertar l'interès per la cuina des de ben petit veient cuinar a la seva mare i la seva àvia. La seva formació es va iniciar a l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Lleida, on li van aportar uns valors i unes tècniques culinàries que li van permetre treballar a restaurants per tot el món, com són El Bulli del Ferran Adrià (3 estrelles Michelin) o El Celler de Can Roca (3 estrelles Michelin) dels germans Roca, considerats un referent mundial.

També va estar treballant en restaurants de Londres, Àustria i França, on va aprendre noves formes de percebre la cuina en altres cultures. Finalment, després de gestionar diversos negocis, va iniciar un projecte personal a La Guspira Restaurant i Hotel, juntament amb la seva parella i persona fonamental en la vida personal i professional, l’Assum Roigé. La Guspira és l’únic hotel rural de la comarca del Pla d’Urgell i es troba ubicat en una casa del segle XVII.

Comentaris