Homenatge als presidents en la commemoració del centenari del CFJ Mollerussa

Presentacio acte Centenari a L'Amistat
photo_camera Presentacio acte Centenari a L'Amistat

El programa de la commemoració del centenari del CFJ Mollerussa arriba al moment àlgic el diumenge 2 de juny, amb l'acte central que tindrà lloc al Teatre L'Amistat, on el club espera reunir a mollerussencs, socis i jugadors, per retre homenatge a les persones que han fet possible la continuïtat del futbol a la ciutat al llarg d'aquests cent anys.

L'entitat ha volgut retre un homenatge a presidents, jugadors, i patrocinadors, elaborant un vídeo que recull d'entrevistes a jugadors que han passat pel club al llarg d'aquests cent anys d'història, que es projectarà en el decurs de l'acte, en el que també es retrà homenatge als presidents Jaume Català, Víctor Collell, Joaquim Porté, Jaume Raventós, Josep Saló, Carles Fernández i l'actual, Robert Ortega, així com Pere Galán, traspassat recentment.

Els reconeixements es faran extensibles a Joan Miró, a través de la seva viuda, pel pes que va tenir en la història del club. Així mateix, també s'homenatjarà als patrocinadors, tant públics com privats, i a jugadors emblemàtics del club entre els quals hi ha noms com el del mollerussenc Xavier Horcajada, jugador del planter que va competir durant 6 temporades a 2a Divisió, o el de Bojan Krkic, entre altres.

L'apunt musical anirà a càrrec del grup local Fa1na, el qual interpretarà en directe la versió a ritme de rumba que han fet de l'himne del club amb motiu del Centenari, que donarà pas a la cloenda amb un aperitiu per als assistents.

Comentaris