I Campus Futbol Pro al Palau d'Anglesola organitzat per Talents Esports i el CEPU

Es portarà a terme les dues últimes setmanes de juliol i, a diferència d'altres campus, proposen activitats com el 3x3 futbol, futbol tennis o FIFA PlayStation, en lloc d'entrenament

Campus CEPU inerior
photo_camera Imatge d'un campus organitzat per l'empresa Talents

El Club Esportiu Pla d'Urgell (CEPU) i l'empresa Talent Esports posaran en marxa les dues últimes setmanes de juliol, del 18 al 22 i del 25 al 29, el 1r Campus Futbol Pro, una iniciativa que, a diferència d'altres campus de futbol, proposa activitats de futbol, en lloc d'entrenaments o tecnificació, i que seran principalment el 3x3 futbol, el futbolí humà, futbol tennis, FIFA PlayStation, entre d'altres.

Se sortejaran premis entre els participants com dues entrades per a un partit del FC Barcelona al Camp Nou

D'altra banda, entre els participants se sortejaran diferents premis com dues entrades al Camp Nou per un partit del FC Barcelona, dues samarretes oficials del FC Barcelona d'aquesta temporada, dues entrades a Port Aventura, dues pilotes oficials de la Lliga d'aquesta temporada i dos rellotges Smartwacth.

El campus ofereix la possibilitat de triar entre les opcions de matí, matí i tarda amb dinar o matí i tarda sense dinar.

A part del futbol també tindran presència altres esports que es realitzaran al pavelló del Palau d'Anglesola i a les piscines.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement