Ilersis i Acudam arrenquen a Mollerussa una aliança que compagina gastronomia i botiga social

La botiga, que es troba en el bell mig de la capital del Pla d’Urgell, disposarà de productes elaborats en terres lleidatanes i servei de restauració

Inauguració Bo Ilercis&Acudam ©JosepAPérez
photo_camera Inauguració Bo Ilercis&Acudam ©JosepAPérez

Bo by Ilersis&Acudam és el resultat de l’aliança entre la Fundació Privada Ilersis i l’entitat social Acudam per impulsar un establiment en el qual es comercialitzaran productes gastronòmics gurmet i vins tots ells elaborats en terres lleidatanes. Així mateix, el nou establiment també oferirà servei de restauració.

Empleats i directius de Bo by Ilercis&Acudam ©Ilercis
Empleats i directius de Bo by Ilercis&Acudam ©Ilercis

El nou establiment que es troba a la plaça Manuel Bertran de Mollerussa, ha obert portes aquest divendres, en el decurs d’un acte en el qual hi han participat el president de la Fundació Privada Ilersis, Antoni Siurana, el director d’Acudam Jordi Garriga, el gerent d’Ilersis, Isaac Casanovas, l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona i el president del Consell Comarcal del Pla, Rafel Panadés.

Bo by Ilersis&Acudam és fruit d’una col·laboració entre dues entitats socials que va més enllà de l’àmbit econòmic, ja que facilita que persones amb especials dificultats tinguin l’oportunitat de desenvolupar la seva activitat, segons ha explicat Antoni Siurana.

Inauguració Bo Ilercis&Acudam ©JosepAPérez
Inauguració Bo Ilercis&Acudam ©JosepAPérez

La botiga, que ocupa una superfície de 160 metres quadrats i dona feina a sis persones amb especials disminucions, té l’objectiu de millorar la inclusió social i laboral al Pla d’Urgell, i es pot considerar un referent per a altres entitats del tercer sector. 

Comentaris