Inauguració de la Copa IEG a Mollerussa amb la participació activa d'una seixantena d'alumnes d'Informàtica

Els alumnes dels instituts Mollerussa i La Salle han tingut l'oportunitat de competir en la gestió d'equips d'esports electrònics a la Copa IEG, un esdeveniment celebrat en el marc de la 16a edició de la Mollerussa Lan Party.
Moments de la competició dels estudiants d'Informàtica - Foto: Rosa Sánchez, Fira de Mollerussa
photo_camera Moments de la competició dels estudiants d'Informàtica - Foto: Rosa Sánchez, Fira de Mollerussa

La Copa IEG Mollerussa ha donat inici a la 16a edició de la Mollerussa Lan Party, amb la participació activa d'estudiants dels Instituts Mollerussa i La Salle. Aquesta competició ha aplegat una seixantena d'alumnes en una emocionant batalla de League of Legends i Valorant. Eduard Roca, portaveu de l'associació Mollerussa Lan Party, ha ressaltat l'aprenentatge dels estudiants en la gestió d'equips, disseny de logos i habilitats de comentaristes.

Els joves, després de formació específica, han mostrat les seves habilitats en directe al recinte firal. La competició ha iniciat amb partides entre equips de l’INS Mollerussa, culminant en una final contra l'equip de La Salle. Els estudiants d'informàtica han tingut l'oportunitat de sentir-se com a professionals, organitzant-se i prenent decisions clau.

Estudiants d'informàtica concentrats davant els PCs - Foto: Rosa Sánchez, Fira de Mollerussa

Oriol Trullols, CEO d'un dels equips, ha destacat la col·laboració entre els estudiants per formar els equips, malgrat les dificultats inicials en trobar jugadors.

L’organització té l'objectiu d'ampliar aquesta iniciativa a altres instituts en pròximes edicions. Mentrestant, la Mollerussa Lan Party es prepara per intensificar les seves activitats, incloent-hi simuladors de Fórmula 1 i experiències de realitat virtual.

L'alcalde Marc Solsona ha remarcat el canvi cap a un festival més inclusiu, obrint l'esdeveniment a tota la ciutadania i superant la barrera dels 600 participants. Aquest enfocament busca transformar la Lan Party en un espai obert, aportant un nou aire a aquesta cita tecnològica i lúdica.

Comentaris