El Pla d'Urgell promociona els seus productes agroalimentaris al Gastronòmic Fòrum de Barcelona

La participació del Pla d'Urgell en aquest fòrum representa una oportunitat significativa per al foment de la gastronomia i els productes locals.
VISITA ALCALDIES DEL POAL I EL PALAU A L'ESTAND

Els productes agroalimentaris del Pla d'Urgell han  tingut una presència destacada al Gastronòmic Fòrum de Barcelona, esdeveniment que es va dur a terme del 4 al 6 de novembre. Des de l'estand d'"Aliments del Territori i Tu" de la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal del Pla d'Urgell va desenvolupar una activa promoció dels productes agroalimentaris de la comarca, en un esdeveniment pel qual han passat més de 18.500 professionals, incloent-hi restauradors, compradors i distribuïdors del sector gastronòmic.

El president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, Carles Palau i Boté, va destacar la importància d'aquesta participació, afirmant que "és tot un aparador per als nostres productes i una gran oportunitat de donar-los a conèixer a un dels seus principals clients: la restauració".

A la imatge es pot veure la visita de la consellera comarcal i alcaldessa del Poal, Estela Lleonart Carrillo, així com l'alcalde del Palau d'Anglesola, Francesc Balcells Teixidó, acompanyats del tècnic de l'Àrea de Desenvolupament Local del Consell Roger Riu Gassó. 

Comentaris