La incubadora de Bell-lloc líder a Catalunya en l'assessorament de projectes empresarials

La Incubadora d'empreses d'innovació agrometal·lúrgica de Bell-lloc (id'a) facilita l’inici o la millora de l’activitat empresarial a través d’una sèrie de serveis complementaris, a preus més reduïts que els que ofereix el mercat, i totalment adaptats a les seves necessitats
Empreses instal·lades a l'id'a de Bell-lloc @id'a
photo_camera Empreses instal·lades a l'id'a de Bell-lloc @id'a

La Incubadora d'empreses d'innovació agrometal·lúrgica de Bell-lloc (id'a) ha estat reconeguda per la Fundació FUNCAS com l'equipament més eficient en la formació assessorament, i suport logístic i tecnològic a nous projectes empresarials, en el seu informe anual. Funcas recull les dades i resultats de les incubadores de l'Estat amb les quals  elabora un informe que estableix un rànquing de vivers, acceleradores i incubadores d’empresa de l’estat espanyol, atenent els serveis que presten d’atenció i assessorament, les activitats que es desenvolupen, les empreses allotjades, o el grau de supervivència de les empreses 

Edifici Incubadora empreses Bell-lloc @JosepA.PérezEn l'estudi presentat enguany FUNCAS, situa la id'a al capdavant del rànquing de Catalunya superant una posició respecte a l'estudi anterior. En relació amb la resta de l'Estat espanyol, les dades situen l'equipament del Pla d'Urgell en la quarta posició del rànquing de vivers avançats pujant escalant cinc posicions respecte a l'any anterior. Una valoració que té en compte la millor qualitat en els serveis que ofereixen als emprenedors.

Activitats de formació en la Incubadoras d'Empreses de Bell-lloc @JosepA.PérezEn la resta de conceptes de l’estudi, la id'a se situa en el tercer lloc per la tasca d'assessorament, acompanyament i formació prèvia a la posada en marxa de la nova empresa. El segon lloc per la valoració de l'allotjament dels emprenedors i les empreses creades dins l’edifici de la Incubadora d’Empreses, dotant-los de recursos i serveis específics, que els permeti assolir la maduresa del projecte, amb èxit i d'aquesta manera aportar valor i ocupació a la societat.

Instal·lacions de la id'a de Bell-lloc @id'aLa Incubadora d'empreses d'innovació agrometal·lúrgica de Bell-lloc (id'a) facilita l’inici o la millora de l’activitat empresarial a través d’una sèrie de serveis complementaris, a preus més reduïts que els que ofereix el mercat, i totalment adaptats a les seves necessitats.

La Id'a ofereix  serveis de  formació, assessorament i  posa a l’abast de totes aquelles persones que  volen crear, consolidar o fer créixer el seu negoci a les instal·lacions del centre empresarial a uns preus molt  competitius reduint la inversió inicial i les despeses de funcionament durant un període determinat de temps amb preus a partir de 102 euros al mes amb tots els serveis inclosos (fibra òptica, llum, aigua, calefacció, videovigilància, entre altres.)

Funcas promou una societat millor informada

Funcas és un centre d'anàlisi -un think tank- dedicat a la recerca econòmica i social i a la seva divulgació, promovent la interacció entre l'esfera acadèmica i l'economia real. Forma part de l'Obra Social de CECA.

Funcas és, des de fa molts anys, un referent en l'àmbit de les previsions econòmiques i en l'anàlisi de les polítiques públiques espanyoles i de la UE. En l'actualitat la Fundació és també molt activa en el camp de les finances -regulació i digitalització financera, mercats financers- i en una varietat de temes socials entre els quals s'ha afegit recentment un ambiciós programa d'educació financera.

Comentaris