La intel·ligència artificial s'apodera de la quinzena Lan Party de Mollerussa

Amb la col·laboració de la xarxa social Ironia Club els assistents podran participar en un concurs d’imatges creades amb intel·ligència artificial, i es podra provarel nou model del drone de DJI AVATA
Aspecte del pavelló amb més de 600 participants en la passada edició de la Mollerussa Lan Party.jpg
photo_camera Arxiu de Mollerussa Lan Party ©JosepAPérez

L’Associació Mollerussa Lan Party torna a desfermar tots els bits en la quinzena edició de la convocatòria cibernètica de la capital del Pla d'Urgell, que obrirà portes del 3 al 6 de novembre. Enguany el certament vol fer un pas més enllà en l’aspecte tecnològic i no cenyir-se als videojocs, introduint la intel·ligència artificial com a nova experiència. Amb la col·laboració de la xarxa social Ironia Club els assistents podran participar en un concurs d’imatges creades amb intel·ligència artificial, segons ha explicat Eric Garcia, un dels portaveus de l’Associació Mollerussa Lan Party.

La catorzena Mollerussa Lan Party @FiraMollerussa
La catorzena Mollerussa Lan Party @FiraMollerussa

Al marge de la novetat, el programa inclou un taller de teclats mecànics, la xerrada Ciberseguretat, xarxes i gestió transversal, adreçada a professionals i empreses i organitzada per la firma Optimum TIC, i impartida per l'especialista en ciberseguretat, Rosa Ortuño. El portaveu de l’Associació Mollerussa Lan Party, Edu Roca va fer valdre que aquesta és la primera vegada que es programa una activitat dirigida al món empresarial. El portaveu va afirmar que un any més es comptarà amb la presència de la firma Gamesports Lleida, que portaran un simulador de realitat virtual de curses de cotxes i retransmetran per Twich en català les finals dels tornejos i les finals mundials del League of Legends, la matinada del diumenge.

Els assistents a la MLP podran provar, de la mà de Joan Lesan, el nou model del Drone de DJI AVATA, del qual es disposaran diverses unitats

Presentació de la MLP 2022 ©FiraMollerussa
Presentació de la MLP 2022 ©FiraMollerussa

Els organitzadors de la Lan Party mollerussenca, van destacar l’increment de tornejos respecte de l’any passat, amb un total de vuit campionats (League of Legends, Fifa 2023, Age Of Empires IV, Valorant, PokerLan, Teamfitght Tactics, Starcaft II i Figting Ultimate Aliance), així com la recuperació dels premis en metàl·lic, per una suma de 3.650 euros i uns 2.000 euros més en premis en material informàtic. Dissabte a la tarda també es portarà a terme un taller de teclats mecànics.

Mollerussa Lan Party rebrà divendres al matí la visita d’alumnes de grau mitjà d’informàtica de l’institut Almatà de Balaguer, interessats a conèixer les característiques tècniques de la xarxa informàtica de la trobada.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement