L'espai Kids de la Mollerussa Drone Party atreu al voltant de 250 infants i joves

Guanyador del Campionat de Catalunya de drons de carreres a Mollerussa
photo_camera Guanyador del Campionat de Catalunya de drons de carreres a Mollerussa

La Done Party de Mollerussa va acollir aquest cap de setmana la primera edició del Campionat de Catalunya de drons de carreres, una convocatòria en la qual va destacar en la cursa oficial el pilot de Les Planes d'Hostoles Issac Massot, seguit de Marc Roman, de Vilafranca del Penedès, en segon lloc, i Isaac Fuentetaja, de Calaf, en tercera posició. En la cursa Mollerussa Drone Party el primer classificat va ser Marc Espuña, de Barcelona; el segon Issac Massot, i, el tercer, Marc Roman.

Joves en la xona de la Drone Kids al recinte firal de MollerussaLa competició, que es va dur a terme en el marc de la quarta edició de la trobada mollerussenca, impulsada per Fira de Mollerussa i l'empresa DDC, va reunir més de 200 participants procedents de tot l'Estat i de França. L'ens firal de la capital del Pla d'Urgell va preparar un circuit Indoor de 5.000 metres quadrats per tal de poder dur a terme la primera competició oficial, que va comptar amb el suport de la Federació Aèria Catalana.

Públic visualitzant la cursa per la pantalla i amb els comentaristesEn el marc de la trobada, va tenir un protagonisme destacat, l'experiència de l'àrea de Drone Kids, que va comptar amb la visita de més de 250 infants i joves. Una iniciativa que pretenia apropar al públic més jove a aquesta disciplina tecnològica, que millorar l'experiència del visitant amb una gran pantalla, comentaristes, grades i simuladors, ha estat una de les apostes dels organitzadors d'aquesta convocatòria, amb l'objectiu donar a conèixer el certamen.

Comentaris