Jaume Pedrós, del Club de Bitlles de Miralcamp, al Campionat de la Federació Catalana

El campionat tindrà lloc el 27 de febrer a La Ràpita a Santa Margarida i els Monjos, i Pedrós hi participarà amb l'equip de Lleida, format per vuit bitlletaires

Tiradors Club Miralcamp (foto de Josep A. Pérez)
photo_camera Jaume Pedrós amb els altres tiradors del Club de Bitlles de Miralcamp - Foto: Josep A. Pérez

El bitlletaire miralcampí Jaume Pedrós, del Club de Bitlles de Miralcamp, arriba al Campionat de Seleccions Territorials de la Federació Catalana de Bitlles.

El campionat tindrà lloc aquest diumenge 27 de febrer a La Ràpita a Santa Margarida i els Monjos, i Pedrós hi participarà amb l'equip de Lleida, format per vuit bitlletaires en total (quatre dones i quatre homes), dels quals un ha de ser de categoria sub-25 i un altre de categoria infantil.

Jaume Pedrós jugant a les bitlles a la pista de Miralcamp - Foto cedida per l'Ajuntament de Miralcamp 1 (2) (1)(1)
Jaume Pedrós jugant a les bitlles a la pista de Miralcamp - Foto: C.B. Miralcamp

Junt amb Jaume Pedrós (C.B. Miralcamp), conformen l'equip Dolors Cots (C.B. Olius), Rosa Solé (C.B. St. Jaume de Bellpuig), Raquel Calvo (C.B. Tàrrega), Koen Balcaen (C.B. Olius), Jordi Vilanova (C.B. Tàrrega), Pol Viladrich – sub-25 (C.B. Olius) i Carla Muntada – Infantil (C.B. Olius).

Els membres de l'equip s'han seleccionat d’acord amb les classificacions que han obtingut els bitlletaires en tres jornades en què s'han disputat els circuits individuals

El campionat, que constarà d'enfrontaments directes entre les seleccions, es farà a tall de 'prova pilot', ja que si surt bé, passarà a formar part del calendari oficial de competicions.

Tiradors Club Miralcamp 2 (foto de Josep A. Pérez) (1)
Els tiradors del Club de Bitlles de Miralcamp, a la pista del poble - Foto: Josep A. Pérez


Sobre el Club de Bitlles de Miralcamp

Les bitlles ja són una tradició arrelada al poble. Rondant l’any 1987, el Club de Bitlles Miralcamp comptava amb vint-i-quatre tiradors, alguns d’ells destacats jugadors de la disciplina, que havien aconseguit situar el club en una posició rellevant en l’entorn de les competicions comarcals.
Al voltant del 1998, es va oficialitzar l’entitat, quan es va inscriure el club a la Federació Catalana.

Actualment, l’entitat compta amb nou tiradors, tots ells federats, que competeixen en la primera divisió de les bitlles a Catalunya.
 

Comentaris