Joel Castanyé llueix l’Estrella Michelin de la Boscana a BCN

Joael Castanyé ha col·laborat en l’elaboració d’un menú degustació sota la base de la carn de caça i la tòfona, que el restaurant El Cafè del Gallery de Barcelona inclourà en la seva carta

Joel Castanye i Pablo Tomàs a la cuina del Restaurant Gallery de Barcelona
photo_camera Joel Castanye i Pablo Tomàs a la cuina del Restaurant Gallery de Barcelona

Joel Castanye i Pablo Tomàs amb el seu equipEl Chef del restaurant la Boscana de Bellvís Joel Castanyé ha traslladat el seu mestratge gastronòmic, guardonar amb una Estrella Michelin, a Barcelona, per col·laborar amb el seu bon amic i Chef del Restaurant El Café del Gallery Pablo Tomàs, en la confecció d'un menú dedicat a la carn de caça i la tòfona.

Carpaccio de pichón con foie, praliné y helado de piñonesLa proposta gastronòmica del restaurant barceloní s'ha presentat en el decurs d'un dinar en el qual hi han participat periodistes de diferents mitjans d'arreu de Catalunya. Castanyé i Tomàs han combinat les seves especialitats per arribar a una simbiosi gastronòmica de la carn de caça amb la tòfona, amb detalls de la cuina tradicional evolucionada a nous sabors i textures sorprenents.

El canelón de mamá RoserLa cuina de la caça no és gaire habitual en els menús dels restaurants, però Pablo Tomàs és un gran coneixedor d'aquests plats de llarga tradició gastronòmica, i amb la col·laboració de Joel Castanyé han desplegat tota la seva creativitat, seleccionat, els millors ingredients, per tal que el públic pugui recuperar sabors de la cuina més tradicional.

Liebre a la Royal, manzana al calvados y remolachaEl menú degustació a quatre mans es presenta amb un aperitiu amb un Capuccino de pularda trufada y cacauet amb trufa negra, un entrant amb carpaccio de colomí amb foie, amb praliné i gelat de pinyons. Continuen tres segons Caneló de la mama Roser, bacallà a la perigourdine i llebre a la royal amb poma al calvados i remolatxa, per finalitzar amb unes postres de sopa de citronella, llima, llimona i clau. La proposta gastronòmica l'acompanya un maridatge de vins de les DO Cava, Empordà i Costers del Segre.

Comentaris