Les Jornades d’Estudis sobre el Pla d’Urgell convoquen la vuitena edició a Vila-sana

Una publicació cada any més ben valorada en les agències de qualitat científica, actualment forma part dels catàlegs de Latindex, avaluada a Carhus+, indexada a Dialnet i MIAR i consultable en línia al repositori RA-CO. I que l'any 2016 ha rebut més de 17.000 consultes en línia.

Sangrà i Cabau presentes les vuitenes Jornades d'Estudis sobre el Pla d'Urgell,
photo_camera Sangrà i Cabau presentes les vuitenes Jornades d'Estudis sobre el Pla d'Urgell,

El Centre de Recerques del Pla d'Urgell Mascançà ha presentat aquest dimarts la vuitena edició de les Jornades d'Estudis sobre el Pla d'Urgell, que enguany se celebraran el 4 de novembre a Vi-la-sana. La presentació l'ha dut a terme el portaveu de Mascançà Josep M. Cabau, acompanyat de l'alcalde de Vila-sana Joan R. Sangrà. L'alcalde de Vila-sana ha mostrat la seva satisfacció per poder acollir al municipi l'esdeveniment científic més important que es celebra anualment al Pla d'Urgell.

D'altra banda, per a Josep M. Cabau, la Jornada de Vila-sana serà la vuitena i complirà amb la fita d'haver circulat per la meitat dels municipis de la comarca. Les Jornades se celebren cada any a un poble diferent des del seu inici. El centre de recerques va obrir aquest dimarts el període d'inscripcions de les ponències, que es prolongaran fins al 15 de juliol, entre tots els treballs presentats el comitè científic en seleccionarà les 14 que participaran en les jornades de Vila-sana.

Bona part de les comunicacions presentades a Vila-sana tenen la possibilitat de ser publicades a Mascançà. Revista d'Estudis del Pla d'Urgell. Una publicació cada any més ben valorada en les agències de qualitat científica, actualment forma part dels catàlegs de Latindex, avaluada a Carhus+, indexada a Dialnet i MIAR i consultable en línia al repositori RA-CO. I que l'any 2016 ha rebut més de 17.000 consultes en línia.

Comentaris