Julio Garcia guanya el Concurs de Pintura Ràpida de Mollerussa

El Jurat recorre els diferents espais on treballen els artistes
photo_camera El Jurat recorre els diferents espais on treballen els artistes

L'artista d'Abrera, Julio Garcia realitzar la millor obra entre la trentena de participants en el Concurs de Pintura Ràpida que es va celebrar aquest diumenge a Mollerussa. Els participants van plasmar les seves visions creatives dels diferents espais que es troben en el tram de la Banqueta de la Tercera séquia dels Canals d'Urgell, entre els salts de la farinera i els Llums.

La convocatòria que celebrava la desena edició, en el seu caràcter itinerant per la Capital del Pla d'Urgell, permet disposar de diferents perspectives del mateix paisatge, i la seva trajectòria ha permès comptar amb artistes d'un alt nivell, que representen a diferents tendències i innovació pictòrica

Guanyador primer premi Julio Garcia i l'alcalde Marc SolsonaGarcia, va realitzar un l'oli aplicant diferents tècniques com el pinzell o l'espàtula i del qual el Jurat ha valorat especialment la seva lluminositat. El guanyador va rebre un premi de 1.500 euros, guardó patrocinat per l'Ajuntament de Mollerussa i el Patronat Firal. Cal recordar que l'artista d'Abrera, és el segon cop que s'adjudica el primer premi de la convocatòria artística de Fira Mollerussa.

El Jurat recorre els diferents espais on treballen els artistesPel que fa al segon premi, patrocinat per la Diputació de Lleida i dotat amb 1.000 euros, ha estat per a la lleidatana Mercè Humedas. Aida Mauri, de Moià, s'ha emportat el tercer premi, patrocinat per l'empresa Nufri i està dotat amb 525 euros.

Les obres guanyadores, així com alguns quadres més que els seus autors han volgut deixar perquè es puguin veure i inclús comprar, s'exposaran aquesta setmana a la sala d'exposicions del Museu de Vestits de Paper, la qual estarà oberta al públic de dimarts a dissabte de les 10 a les 13 hores i de les 15 a les 17 hores, i diumenge de les 10 a les 14 hores.

Comentaris