L’Incasòl i Bell-lloc signen un conveni que facilita la comercialització del sector industrial Vinyes del Mig

Signatura INCASOL Bell-lloc polígon inteiro
photo_camera El director de l’INCASÒL, Damià Calvet, i l’alcalde de Bell-lloc d’Urgell durant la signatura del conveni de Vinyes del Mig

El director de l’Institut Català del Sòl (Incasòl), Damià Calvet, i l’alcalde de Bell-lloc d’Urgell, Carles Palau, han signat aquest dijous un conveni de col·laboració que permet dotar al sector d’activitats econòmiques Vinyes del Mig dels serveis i subministraments necessaris. 

L’acord facilita la comercialització de 14 parcel·les industrials que sumen un total d'11,58 hectàrees de superfície. Els terrenys oscil·len entre els 2.700 m²  de superfície de la parcel·la més petita fins als 11.800 m²  de la més gran i es destinen a usos industrials per a indústria aïllada. El preu de venda és d’entre 39 i 45 euros per metre quadrat. 

L’acord permet posar a la venda 14 parcel·les amb 11,6 hectàrees de sòl disponible

L’Incasòl durà a terme l’obertura de les ofertes rebudes per part de les empreses interessades a instal·lar-se a Bell-lloc aquest divendres 22 de setembre. 

Vinyes del Mig té una bona connexió amb les principals xarxes de comunicació i amb ciutats veïnes com Lleida i Mollerussa, dos dels principals pols econòmics de les terres de Lleida. Està situat a només 13 km de la ciutat de Lleida, l’estació del tren d’alta velocitat i l’aeroport de Lleida-Alguaire. 

Un dels objectius de l'Incasòl és crear les condicions per a impulsar l'activitat econòmica. Així, l'empresa pública de la Generalitat posa a disposició dels privats uns terrenys perquè aquests instal·lin les seves empreses i generin llocs de treball. 

L’empresa Teresa Carles invertirà més de 4 milions d’euros per construir-hi el seu nou centre productiu i crearà 50 llocs de treball nous

Recentment, l’Incasòl ha comercialitzat a l’empresa Teresa Carles, dedicada a l’alimentació sana i sostenible, dues parcel·les d’aquest sector. Els terrenys sumen una superfície total de 18.455,65 m²  i han estat venuts per un import de 738.226 €.  

Teresa Carles preveu construir el seu nou centre productiu a Bell-lloc d’Urgell per desenvolupar el seu pla de creixement i expansió. Les noves instal·lacions, amb una superfície aproximada de 10.000 m² , comptaran amb una inversió de més de 4 milions d’euros i suposaran la creació d’una cinquantena de llocs de treball nous

Comentaris