L'Ajuntament de Mollerussa avaluarà quines parts del Grup sant Isidori suposen un risc per la seguretat

La Generalitat és conscient de la problemàtica d’aquest grup d’habitatges que requereixen d’una actuació a nivell particular i que treballen per oferir l’assessorament al consistori sobre les mesures a aplicar.

Grup d'habitatges Sant Isidori de Mollerussa en que s'ha de dur a terme les actuacions.
photo_camera Grup d'habitatges Sant Isidori de Mollerussa en que s'ha de dur a terme les actuacions.

Els Serveis Tècnics de l'Ajuntament de Mollerussa, realitzarà en els pròxims dies una inspecció per tal d’avaluar quines parts de les edificacions del Grup Sant Isidori poden suposar un risc per a la seguretat en la via pública. Un cop fet aquest primer anàlisi, si es detecta qualsevol perill en els cossos sortints, les teulades o els voladissos, entre altres elements, s’instarà als propietaris, mitjançant un requeriment, a què posin solució en un període no superior als sis mesos. En cas que la propietat no hi apliqui les mesures indicades, l’Ajuntament haurà d’actuar d’ofici i plantejar un altre tipus de mesures. Així ho ha explicat el passat dimecres, l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, després de la reunió mantinguda a la secretaria d’Habitatge i Millora Urbana, depenent del departament de Territori i Sostenibilitat.

Un cop els serveis tècnics disposin del resultat de l'avaluació, l'Ajuntament, convocarà als propietaris i inquilins dels 164 habitatges afectats i se’ls informarà de les deficiències i dels terminis per tal de poder fer les reparacions pertinents, una reunió que es preveu que tingui lloc durant aquest mes de març, segons ha explicat l'alcalde Marc Solsona.

Solsona, també ha explicat que la Generalitat és conscient de la problemàtica d’aquest grup d’habitatges que requereixen una actuació en l'àmbit particular i que treballen per oferir l’assessorament al consistori sobre les mesures a aplicar en cas que els propietaris dels mateixos no es facin càrrec de les reparacions requerides per l’Ajuntament per garantir la seguretat de la via pública.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement