L'Ajuntament de Mollerussa obre les pliques de la licitació de la pista d'atletisme

Els grups d'ERC i el PSC van qüestionar la idoneïtat de la ubicació de la pista d'atletisme en el Parc de La Serra, a causa de la distància, que obligarà a utilitzar transport als centres escolars, si les volen utilitzar.

Finca en la que es construirà la pista d'Atletisme al Parc de La Serra.
photo_camera Finca en la que es construirà la pista d'Atletisme al Parc de La Serra.

L'Ajuntament de Mollerussa ha reunit aquest dijous als representants de les setze que es van presentar a la licitació del projecte de la pista d'atletisme, que el consistori té previst construir en el Parc de La Serra, en l'acte d'obertura de pliques. Aquest és el pas previ a l'adjudicació de l'obra, que es farà en les pròximes setmanes, un cop la taula de tècnics valorin les millores, que han presentat les empreses, amb la voluntat que l'obra es pugui iniciar a finals d'any.

Projecte de la nova pista d'atletisme de La SerraEl projecte de la pista d'atletisme, està pressupostat en 444.307 euros, i preveu els treballs de moviments de terres, drenatges, tanca perimetral, i la compactació de la pista. El consistori el desplegarà en dues fases, donat que va rebre un ajut de 300.000 euros de la Diputació de Lleida, que va desglossar en dues anualitats, 197.980 per aquest any i 246.327 per al pròxim exercici,

El nou equipament esportiu es construirà en la part alta del Parc de la Serra entre les Pistes de Vol i el circuit d'Autocros, un terreny municipal que l'Institut Mollerussa havia utilitzat perquè els alumnes fessin pràctiques amb maquinària pesant.

Respecte a aquest projecte, els grups d'ERC i el PSC van qüestionar la idoneïtat de la ubicació de la pista d'atletisme en el Parc de La Serra, a causa de la distància, que obligarà a utilitzar transport als centres escolars, si la volien utilitzar. Els grups de l'oposició consideraven que el consistori podia estudiar una ubicació més propera al municipi.

Comentaris