L'Ajuntament de Mollerussa reobre l'estació d'autobusos tot el dia

Des d'aquest dilluns la sala d’espera de l’estació està oberta des de les 6 del matí fins a les 11 de la nit per tal de cobrir tot l’horari de pas dels autobusos.

La Policia Local de Mollerussa controla l'activitat de l'estació d'autobusos.
photo_camera La Policia Local de Mollerussa controla l'activitat de l'estació d'autobusos.

L'Ajuntament de Mollerussa ha reobert aquest dilluns l'estació d'autobusos, després que al mes de febrer, els continus actes vandàlics van obligar a reduir l'horari d'obertura de les sis a les deu del matí. Per tal de poder recuperar el servei complet d'aquest equipament, el consistori ha instal·lat 4 càmeres de seguretat amb l’objectiu de prevenir la repetició dels actes vandàlics.

Segons ha explicat aquest dimarts l'alcalde de Mollerussa Marc Solsona, aquesta mesura permetrà que els usuaris del transport públic, puguin utilitzar la sala d'espera de l'estació de les 6 del matí fins a les 11 de la nit per tal de cobrir tot l’horari de pas dels autobusos.

Les 4 càmeres que s’han instal·lat, 3 a la sala d’espera i una al recinte exterior, estan permanentment connectades a la Policia Local, que és també l’encarregada d’obrir i tancar l’equipament, ha comentat Solsona, que ha afegit que es tracta de

garantir el servei i alhora generar més seguretat.

A més a més, també s’ha aprofitat el tancament provisional de l’estació per millorar-ne la il·luminació i reparar els desperfectes ocasionats pels diferents actes vandàlics que ha patit recentment, com portes i vidres trencats.

Comentaris