Josep Pons Solé, Josep Ignasi Cañelles Daurell i Francesc Gaya Amorós s'acomiaden de la seva trajectòria docent

L'Ajuntament de Mollerussa obsequia amb una placa commemorativa als exdirectors del centres educatius Mestre Ignasi Peraire, Pompeu Fabra i Centre d'Educació Especial Siloé

L'Ajuntament ret homenatge als directors jubilats
photo_camera L'Ajuntament ret homenatge als directors jubilats

L'Ajuntament de Mollerussa va retre homenatge als exdirectors del col·legi Mestre Ignasi Peraire, Josep Pons Solé, del col·legi Pompeu Fabra, Josep Ignasi Cañelles Daurell i del Centre d’Educació Especial Siloé, Francesc Gaya Amorós amb motiu de la seva jubilació.

Aquest acte va tenir lloc aquest dijous en la sala d'actes de l'Ajuntament amb la participació de l'alcalde Marc Solsona acompanyat del responsable de l'àrea d’Ensenyament Xavier Garrofé, la regidora d’Ensenyament, Mònica Segués i membres del consistori.

Solsona destacà la predisposició dels tres exdirectors per teixir una xarxa educativa a Mollerussa basada en el factor humà

Solsona destacà la col·laboració de Pons, Cañelles i Gaya amb l'Ajuntament del municipi així com també la seva predisposició per teixir una xarxa educativa entre els centres de Mollerussa basada en el factor humà.

Cañelles ha tingut una trajectòria docent de 42 anys i 21 anys al càrrec del col·legi Pompeu Fabra. Per la seva part, Ponts ha tingut una dedicació docent de 39 anys, dels quals els últims 15 ha estat director del col·legi Mestre Ignasi Peraire. Gaya ha tingut una dedicació docent de 28 anys i els 4 darrers ha estat director del Centre d'Educació Especial Siloé.

Comentaris