L'Associació EcoBenestar organitza la segona Nit Embruixada a Mollerussa

Aquesta edició la Nit Embruixada se celebrarà a la plaça Manuel Bertran, amb un programa d'activitats per a tots els públics i un sopar popular en el mateix lloc

Nit Embruixada (4)
photo_camera Nit Embruixada amb activiatas per la quitxalla de Mollerussa

Mollerussa es prepara per rebre a mags, vidents, bruixes i bruixots, que es reuniran en la plaça Manuel Bertran el pròxim dissabte 16 de juliol, una convocatoria de l'Associació EcoBenestar que compta amb el suport de l'Ajuntament de Mollerussa.

Cartell nit embruixadaLa segona edició de la Nit Embruixada, estarà dedicada, a l'àmbit de les arts endevinatories, parades de vidents, mèdiums, astrologia, lectura de mans, artesania i tot el que fa referència a l'entorn esotèric. Activitats que començaran a partir de les sis de la tarda amb un espectacle del mag Reivax, continuaran els tallers infantils amb la construcció d'Atrapasomnis.

Com a novetat, en aquesta edició s'ha organitzat un sopar popular, que tindrà un preu de 14 euros, amb dos plats, postres i veure. Per participar en el sopar es poden reservar el tiquets en el web Ticketea.com, o Cafeteria El Cafetó i Pastisseria Patet.

La nit continuarà amb la batucada del grup de percussió Tabalats, i tot seguit el Ritual de prosperitat. La festa continuarà fins a les tres de la matinada amb la música del Dj Quim Coria.

En la plaça Manuel Bertran s'instal·laran atraccions infantils i servei de bar, per poder gaudir d'una nit màgica d'estiu.

Comentaris