El carrer de l'Onze de Setembre, s'obrirà al trànsit en els pròxims dies

El projecte, que té un pressupost de 542.971 euros,  preveu convertir una de les voreres en bulevard i mantenir el doble sentit de circulació

AVDA CATALUNYA
photo_camera Imatge de com quedarà l'avinguda de Catalunya després de les obres

L’Ajuntament de Mollerussa ha tret a licitació les obres d’urbanització de l’avinguda de Catalunya, amb un pressupost de 542.971 euros IVA inclòs, segons va explicar ahir l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona. La millora d’aquesta avinguda, inclosa dins el Pla de Barris, té com a característiques més destacades el manteniment del doble sentit de circulació de la via i el fet que la vorera est s’amplia a 2,5 metres i es converteix en una mena de bulevard amb mobiliari urbà i arbrat que connectarà el futur equipament previst a Cal Castelló amb la plaça de Sant Jaume, ha afegit.

La millora preveu mantenir el doble sentit de circulació de la via, ampliar la vorera est i instal·lar nou mobiliari urbà i arbrat que connectarà el futur equipament previst a Cal Castelló amb la plaça de Sant Jaume

FERRETERIA-BARO-MARÇ2018La millora suposarà la supressió de les 23 places d’aparcament que hi ha en aquesta banda i es mantindrà el de la vorera oest. Per suplir aquest descens de places, l’Ajuntament ja va habilitar a mitjans de l’any passat un pàrquing públic en aquest carrer que disposa de 40 places.  Així mateix, el projecte també preveu la construcció d’un pas elevat a la cruïlla amb la ronda de Sant Pere per evitar l’excés de velocitat així com també el manteniment del pas elevat que ja hi ha ara en la cruïlla amb el carrer de Cervera. També es renovarà l’enllumenat en columnes que passaran de tenir 9 metres d’alçada a 6 per millorar la il·luminació del carrer. Val a dir en aquest sentit que s’implementarà el sistema LED i s’incrementaran el número total de punts de llum que passaran de ser 19 a 21.

carrer d'Onze de Setembre

D’altra banda, un cop la setmana passada es va obrir ja per a ús públic el carrer de Ciutat de Lleida, segueixen els treballs per enllestir els altres tres carrers d’aquesta zona que estan sent reformats: el carrer de l’Onze de Setembre, el de Santa Cristina i de l’Estrella. Precisament, en el cas del primer dels carrers ahir es va aplicar la capa d’asfalt a la part central, actuació que permetrà poder obrir-lo al trànsit en els propers dies, segons ha indicat l’alcalde.

Comentaris