L’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig habilita un estacionament d’autocaravanes

Es tracta d’un espai tranquil i agradable, proper als serveis i equipaments del poble, com són la zona de lleure, les pistes de pàdel i d’skate, les piscines i el camp de futbol
Autocarabanes Vilanova de Bellpuig
photo_camera Autocarabanes Vilanova de Bellpuig

L’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig habilitarà una zona per l’estacionament d’autocaravanes i els nous espais que es remodelaran en la zona esportiva. La iniciativa té com a objectiu fomentar el turisme en aquest municipi del Pla d’Urgell i atraure el públic que es desplaça amb aquest tipus de vehicles i els seus derivats, de caravanes i campers.

Es tracta d’un espai tranquil i agradable, proper als serveis i equipaments del poble, com són la zona de lleure, les pistes de pàdel i d’skate, les piscines i el camp de futbol.

La previsió és instal·lar-hi un punt de buidatge d’aigües grises i de recàrrega d’aigua neta un cop s’hagi dut a terme la reordenació de la zona esportiva.

L’Ajuntament ha contactat amb l’empresa Vanwoow que, des d’aquest mes de desembre, inclou en el seu portal web el poble de Vilanova de Bellpuig com a possible destí per a les persones que viatgen pels pobles de Lleida en autocaravana. Les persones usuàries trobaran també informació sobre experiències a realitzar o llocs d’interès propers, com l’Església Parroquial de Sant Pere Apòstol, la ruta de les Serres o l’espai natural de secans de Belianes-Preixana.

Comentaris