L'alcalde de Sidamon Josep Maria Huguet, nou president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell

El fins ara president de l'ens comarcal Francesc Fabregat, renuncia a l'acta de regidor de CiU del municipi de Bellvís

Jon Reñé amb Josep Maria Huguet inauguren la sala de l'ajuntament
photo_camera Jon Reñé amb Josep Maria Huguet inauguren la sala de l'ajuntament

Encara per confirmar, si serà el dia 8 o 9 de juliol, l'alcalde de Sidamon Josep Maria Huguet serà investit nou president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell. Un dels alcalde que va obtenir millors resultats en les comicis del passat 24 de maig, ja que va obtenir els set regidors amb que compta el municipi.

Segon ha explicat el mateix Huguet, amb el cartipàs encara per definir, l'acompanyaran en aquest mandat com a vicepresidents, l'alcalde de Vilanova de Bellpuig Joan Trull i la regidora de Mollerussa Rosalia Carnicé. Huguet ha afegit que la seva intenció és incorporar alguna vicepresidència més que definirà en els pròxims dies.

Dels resultats de les eleccions municipals del 24M van resultar una composició de l'ens comarcal amb 12 consellers de CiU i set d'ERC, quedant fora el PSC.

Per altra banda, l'actual president en funcions Francesc Fabregat ha anunciat la seva renúncia a l'acta de regidor de CiU de l'ajuntament de Bellvís, desprès dels pèssims resultats de les eleccions municipals, que van donar una amplia majora al grup d'ERC, encapçalat per Joan Talarn que va aconseguir 7 regidors. Francesc Fabregat s'incorporarà al seu lloc de treball a la Diputació de Lleida, un cop constituït el nou Consell Comarcal.

Comentaris