L’artista Carme Maria Martin possa color de gènere al parc del Canal de Sidamon

El consistori continuarà duent a terme altres murals en els carrers i places, amb temes relacionats amb el gènere, les dones i el seu entorn. Veïns del municipi han ofert les seves parets
Carme Maria Martin treballant en el mural del Parc del Canal de Sidamon @JosepA.Pérez
photo_camera Carme Maria Martin treballant en el mural del Parc del Canal de Sidamon @JosepA.Pérez

La pintora i il·lustradora Carme Maria Martin @KAMMAMARLO, ultima l’obra que posa motiu de gènere i color a l’estació transformadora que es troba en el turó del Parc del Canal de Sidamon.

Es tracta del segon mural que el consistori del Pla d’Urgell dedica a la temàtica de gènere, l’any passat en la plaça dels Països Catalans es va fer la primera de les actuacions.

Carme Maria Martin el mural del Parc del Canal de Sidamon @JosepA.PérezEnguany el projecte era molt més compromès per la qual cosa es va encarregar a una artista professional. Segons explica l’alcaldessa de Sidamon, Dolors Tella amb el suport de la Diputació s’ha pogut dur a terme el projecte, que permetrà integrar l’estació transformadora en l’entorn de lleure d’una manera més atractiva. Tella explica que el consistori va demanar a la companyia elèctrica de poder enderrocar el transformador i d’aquesta manera eliminar el turó que es troba en mig del parc, però el cost que va demanar la companyia era del tot inassumible, per la qual cosa van decidir integrar-la artísticament.

El consistori continuarà duent a terme altres murals en els carrers i places, amb temes relacionats amb el gènere, les dones i el seu entorn. Veïns del municipi han ofert les seves parets, segons Tella. 

Comentaris